hetero
Zainteresovan član
- Poruka
- 268
Pa ne bas, ja sam vise mazohisticki tip. Jbg.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa ne bas, ja sam vise mazohisticki tip. Jbg.
Orgazam je kratkotrajno stanje vise svesti.Seks je, francuzi bi rekli, mala smrt, pa moze i tako da se gleda![]()
Ne seks, orgazam.Seks je, francuzi bi rekli, mala smrt, pa moze i tako da se gleda![]()
Što tanji led, rekao bih.. Malo konkretnije koja stavka te privlači kod mazohizma?
Reč vampir je 100% srpskog porekla, ušla je u nemački u osamnaestom veku kad je Austrija držala Beograd i Šumadiju (habsburška Kraljevina Srbija 1717 do 1739 pod nemačkim carem i austrijskim nadvojvodom Karlom VI) po odredbama Požarevačkog mira, pa je posle iz nemačkog ušla u ostale evropske jezike.To je zapadnoevropska (gotska) prestava vampira. U istocnoj tradiciji su vampiri mnogo vise kao Gogoljev Vij (izobliceno cudoviste, nesto kao karakonzule).
Posto je vampir (najverovatnije) rec srpskog porekla, nedavno sam naisla na knjigu izvesnog Tomislava Longinovica Vampire Nation: Violence as Cultural Imaginary i mislim da cu joj dati sansu.
Znam da ovo nema veze sa tvojom seksualnom tenzijom prema vampirima.
Dobro on piše, čitao sam ovu knjigu:Posto je vampir (najverovatnije) rec srpskog porekla, nedavno sam naisla na knjigu izvesnog Tomislava Longinovica Vampire Nation: Violence as Cultural Imaginary i mislim da cu joj dati sansu.
Ја би да ме вампир кресне они су тако ХОТRecimo pravi vampiri ?
Vij nije baš pravi vampir i nije biće iz folklora, Gogolj ga je definitivno izmislio, inače ima sposobnost čarobnjaka iz ruskih narodnih priča - da vidi kroz nekog i ispod nekog, i do “dva aršina ispod zemlje” na kojoj stoji neko ko pokušava da ga slaže.To je zapadnoevropska (gotska) prestava vampira. U istocnoj tradiciji su vampiri mnogo vise kao Gogoljev Vij (izobliceno cudoviste, nesto kao karakonzule).
Posto je vampir (najverovatnije) rec srpskog porekla, nedavno sam naisla na knjigu izvesnog Tomislava Longinovica Vampire Nation: Violence as Cultural Imaginary i mislim da cu joj dati sansu.
Znam da ovo nema veze sa tvojom seksualnom tenzijom prema vampirima.
Ne seks, orgazam.
Zasto me ne iznenadjuje da si ga citaoDobro on piše, čitao sam ovu knjigu:
http://nasdvoje2.blogspot.com/2010/02/sama-amerika-tomislav-longinovic-radio.html
Da.Da li vas privlače Vampiri
Na koji način
To je drakula...Onako crni smoking,sa bijelom košuljom , podignuta kragna, crvena kravata (Naprimjer )
Kako znaš da ne postoje? Ima legendi...Ne postoje...
Krvopije postoje..