hetero
Aktivan član
- Poruka
- 1.859
Da li vas privlače Vampiri
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali volim Karmilu i Dzeraldin, npr. (gotske vampirke, lezbejke naravno).
Kakav je to stil odevanja?Ja volim stil odjevanja muških vampira ,naravno vampirice me privlače
Onako crni smoking,sa bijelom košuljom , podignuta kragna, crvena kravata (Naprimjer )Kakav je to stil odevanja?
To je zapadnoevropska (gotska) prestava vampira. U istocnoj tradiciji su vampiri mnogo vise kao Gogoljev Vij (izobliceno cudoviste, nesto kao karakonzule).Onako crni smoking,sa bijelom košuljom , podignuta kragna, crvena kravata (Naprimjer )
Šta te privlači kod vampira najviše ? A možda i ima neke veze sa mojimTo je zapadnoevropska (gotska) prestava vampira. U istocnoj tradiciji su vampiri mnogo vise kao Gogoljev Vij (izobliceno cudoviste, nesto kao karakonzule).
Posto je vampir (najverovatnije) rec srpskog porekla, nedavno sam naisla na knjigu izvesnog Tomislava Longinovica Vampire Nation: Violence as Cultural Imaginary i mislim da cu joj dati sansu.
Znam da ovo nema veze sa tvojom seksualnom tenzijom prema vampirima.
Samo kulturoloskiŠta te privlači kod vampira najviše ? A možda i ima neke veze sa mojim
Sex tenzijama
Vjeruješ u njih da su postojali ?Samo kulturoloski
Ne bas u tom obliku, ali ljudi su sposobni za bezbrojne forme sadizmaVjeruješ u njih da su postojali ?
Da slažem se sa tim ,sadizam na svakom korakuNe bas u tom obliku, ali ljudi su sposobni za bezbrojne forme sadizma
A sta tebe privlaci?Da slažem se sa tim ,sadizam na svakom koraku
A ima nesta u tome , onaj pogled od nje, po oblik ponašanja prema partneru (onaj tajenstven , opčinjen )A sta tebe privlaci?
Bio sam na njihovom koncertu pre mesec dana.Da li vas privlače Vampiri
Svakako.Da li vas privlače Vampiri
Seks je, francuzi bi rekli, mala smrt, pa moze i tako da se gledaA ima nesta u tome , onaj pogled od nje, po oblik ponašanja prema partneru (onaj tajenstven , opčinjen )
Da slazemSeks je, francuzi bi rekli, mala smrt, pa moze i tako da se gleda
Možda si i ti vampirica pa si budna u ovo vrijeme ,Jesil žedna ?Uostalom, samo su vampiri budni u ovo vreme, tako da odg na pitanje sta smo silver, maksa i ja - samo se namece
Pa ne bas, ja sam vise mazohisticki tip. Jbg.Možda si i ti vampirica pa si budna u ovo vrijeme ,Jesil žedna ?