Da li vas privlace punije / deblje osobe?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
U nasoj (zapadnoj) kulturi mrsave osobe su simbol privlacnosti, dok u nekim drugim kulturama simbol privlacnosti je potpuno suprotan.
E sad, ja pitam vas, privlace li vas punije i debele osobe? Zasto, ili zasto ne?

Kakav bi vas odnos prema partneru da se "zapusti" jedno 5-6 ili vise kila, nepromenjen ili bi bilo indikacija da bi trebao/la da skine taj visak.

U nasoj (zapadnoj) kulturi mrsave osobe su simbol privlacnosti, dok u nekim drugim kulturama simbol privlacnosti je potpuno suprotan.
E sad, ja pitam vas, privlace li vas punije i debele osobe? Zasto, ili zasto ne?

Kakav bi vas odnos prema partneru da se "zapusti" jedno 5-6 ili vise kila, nepromenjen ili bi bilo indikacija da bi trebao/la da skine taj visak.

Ne mogu da jebavam debele zenske, nista me ne napali kod njih, eventualno velike sise ali kad bih onda nekako mogao da ignorisem ostatak.

ne verujem u fizičku privlačnost nakon utemeljene ljubavi.

:think: dok je 5-6 kg upitanju ne pravim problem....vise od toga je zapustenost i nebriga o zdravlju

5-6 kg viška nije puno, bar ne na muškarcima, još ako je lepo građen :) pa se lepo rasporedi, što da ne... Bolje nego da je mršica neka u svakom slučaju.

Verovatno mislite na 5-6 kg prako stotke.
Full-full-food-fat-smiley-emoticon-000646-facebook.gif

Back