Ma de dobro stresove stalno prezivljavam treba mi ravna linijaTo sam govorila i ja dok nisam došla u situaciju da mi se ostvari isto.
Kretanje, interakcija sa ljudima, promene…
To je dobro za čoveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma de dobro stresove stalno prezivljavam treba mi ravna linijaTo sam govorila i ja dok nisam došla u situaciju da mi se ostvari isto.
Kretanje, interakcija sa ljudima, promene…
To je dobro za čoveka.
Bude dovoljno par meseca i poželećeš opet dešavanja koja nazivaš stresnim.Ma de dobro stresove stalno prezivljavam treba mi ravna linija
Mozda neka druga ova svakako neBude dovoljno par meseca i poželećeš opet dešavanja koja nazivaš stresnim.
jbg dobriКакво су ово наци халтери??
Odavno se ne nose...Jel ne nose više kute u školi?
PametnoSacu otvorim temu top 3 najogavnija zanimanja
Panduri ce mi biti no2
Uvijek kazem za nekog ko je poglup, sigurno je oficir .
Odbijaju me uniformisana lica u svakom pogledu.
sto je nisi uhvatila za dupe.ne znam dal je medicinska sestra ali je wundexpertin

Bezi bre, pricamo o ozbiljnoj medicinskoj situaciji a ti bi da vatamMogla si kao slucajno bila ti je pri ruci.
ma necu ja, ti hocesBezi bre, pricamo o ozbiljnoj medicinskoj situaciji a ti bi da vatam
Kako hocu kad nisam, necu. Ali da ona mene savata onim dlakavim rukama, to vec mozema necu ja, ti hoces
šalter u pošti ?Ja uvek radim bez uniforme,mojim poslodavcima to ne smetamislim imam drugaciju uniformu
vaspipačicaMi kukakamo decenijama da nam obezbede uniformedolazim kući zamazana temperama, markerima i zalepljena plastelinom..

kuvarica.šalter u pošti ?
Budimo preciznji pizza majstoricakuvarica.
Nouuušalter u pošti ?
ma jok kuvana jela, varjaca.Budimo preciznji pizza majstorica![]()
Meshenje mi vise ide uz njuma jok kuvana jela, varjaca.