andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.852
za radijator i zasto ste toliko poremeceni?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam neke privatne razloge za toza radijator i zasto ste toliko poremeceni?
Mene pali pomisao da me odvežu više dopizdelo mi da budem zavezan za radijator stalno.. aj malo sada da se menjamoza radijator i zasto ste toliko poremeceni?
Доживео једном у супу ко млађи и испендречен тако да не бих поновио то искуство.za radijator i zasto ste toliko poremeceni?
divno!Доживео једном у супу ко млађи и испендречен тако да не бих поновио то искуство.
Што се жена тиче шта знам ако им је занимљиво ок. мени су занимљивије симулације тога рецимо да може да се одвеже кад хоће има један стрип стари који ме је расплакао не знам да ли још увек може да се нађе ју стрип је био.
Млади каубој води Индијанку (Белу Куну) везану у заробљеништво она га зове "свилени" пушта је са конопца она се купа гола и заводи га!
У једном тренутку наилазе Сијукси она почне да прича са њима и поглавицом и скида канап са руку (говори на индијанском) и каже поглавици да је то игра конопац љубави.
Поглавица умре од смеха и Индијанци одјаше , залети се и тресне га у главу тупом страном томохавка и оду са смехом.
Док се освешћивао она га је дочекала везаних руку и он је питао шта си им рекла?
"Да те удари што јаче у главу!"
Кад су стигли до града до салуна неки пијани матори ******и маторци каубоји су покушали да је нападну!
Свилени се потукао са њима жестоко и настрадао у тучи и ослободио је да побегне!
Заказивао је састанак на брду док се рвао са пијаном руљом.
Она га је питала "Зашто се свилени толико брине за Белу Куну?"
"Зато што је Бела Куна зачарала Свиленог!"
"И Свилени је зачарао Белу Куну!"
Кад су се налазили на брду чуо се пуцањ она му пада на руке и умире.
Следећа слика двојица војника један са двогледом пита шта је?
Други "Ништа битно једна Индијанка из племена Сијукса"
То је најлепши и најтужнији стрип свих времена и желим да га нађем!
Искористио га је Џони Штулић оригинално у споту "Усне вреле вишње".
Доживео једном у супу ко млађи и испендречен тако да не бих поновио то искуство.
Што се жена тиче шта знам ако им је занимљиво ок. мени су занимљивије симулације тога рецимо да може да се одвеже кад хоће има један стрип стари који ме је расплакао не знам да ли још увек може да се нађе ју стрип је био.
Млади каубој води Индијанку (Белу Куну) везану у заробљеништво она га зове "свилени" пушта је са конопца она се купа гола и заводи га!
У једном тренутку наилазе Сијукси она почне да прича са њима и поглавицом и скида канап са руку (говори на индијанском) и каже поглавици да је то игра конопац љубави.
Поглавица умре од смеха и Индијанци одјаше , залети се и тресне га у главу тупом страном томохавка и оду са смехом.
Док се освешћивао она га је дочекала везаних руку и он је питао шта си им рекла?
"Да те удари што јаче у главу!"
Кад су стигли до града до салуна неки пијани матори ******и маторци каубоји су покушали да је нападну!
Свилени се потукао са њима жестоко и настрадао у тучи и ослободио је да побегне!
Заказивао је састанак на брду док се рвао са пијаном руљом.
Она га је питала "Зашто се свилени толико брине за Белу Куну?"
"Зато што је Бела Куна зачарала Свиленог!"
"И Свилени је зачарао Белу Куну!"
Кад су се налазили на брду чуо се пуцањ она му пада на руке и умире.
Следећа слика двојица војника један са двогледом пита шта је?
Други "Ништа битно једна Индијанка из племена Сијукса"
То је најлепши и најтужнији стрип свих времена и желим да га нађем!
Искористио га је Џони Штулић оригинално у споту "Усне вреле вишње".
Шта је то?Meni najdivnija ljubavna prica je zaplet i razresenje knjige 'Bozanski Car Dine'.
Ona se zove Hvi Noree i genericki je oblikovana fizicki i mentalno da se car zaljubi u nju. I posto ne moze da ima potomke (zbog cega necu da spoil ako ce ko da cita) i oni na kraju oboje umiru. Al onako grandiozno. Do tog trenutka Bozanski Car Dine je vladao ljudskom vrstom 4500 godina.
Nisam poremecen i ne palim se na te gluposti.za radijator i zasto ste toliko poremeceni?
Ахам гледао филм од омиљених али књигу нисам читао али узећу да прочитам.Meni najdivnija ljubavna prica je zaplet i razresenje knjige 'Bozanski Car Dine'.
Ona se zove Hvi Noree i genericki je oblikovana fizicki i mentalno da se car zaljubi u nju. I posto ne moze da ima potomke (zbog cega necu da spoil ako ce ko da cita) i oni na kraju oboje umiru. Al onako grandiozno. Do tog trenutka Bozanski Car Dine je vladao ljudskom vrstom 4500 godina.
jedva cekamo da cujemo.imam neke privatne razloge za to
jel imas drvo u blizini?Odakle mi radijator
Sad ce da cujes... ali si ogranicenNisam poremecen i ne palim se na te gluposti.
Gledao sam taj film.Posle gledanja filma Gerald's Game te ideje sa vezivanjem mi uopste nisu simpaticne...
Ko nije gledao, ne treba ni da gleda...
čega?e nema toga!
Да то је 4. део серијала романа "Дине" код нас су га превели божански краљ Дине тако да нисам укапирао о чему се ради док нисам стигао до џиновског црва.