F
fufica
Gost
na kome se kreshete sa dragim bicem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DON:Vise bi me palilo kresanje s Natasom Bekvalac taman i na goloj zemlji........
Stari Lisac:DON:Vise bi me palilo kresanje s Natasom Bekvalac taman i na goloj zemlji........
Bravo DON
HEHE , BRENA JE BRENA , ALI DVAPUT JE DVAPUT. :wink: [/b]
fufica:plashim se da se natasha bekvalac ne kreshe na goloj zemlji a plashim se da se na goloj zemlji ne kreshe nijedna devojka koja ima shansu da bira.sve su devojke sponzorushe.kad mogu.
fufica:plashim se da se natasha bekvalac ne kreshe na goloj zemlji a plashim se da se na goloj zemlji ne kreshe nijedna devojka koja ima shansu da bira.sve su devojke sponzorushe.kad mogu.
Veoma mi je ruZna rech "kresanje". Sa dragim bicem obichno vodim ljubav.A novac me veoma pali .fufica:na kome se kreshete sa dragim bicem?
ko priznaje-pola mu se dodaje-hvala na ovoj mislifufica:plashim se da se natasha bekvalac ne kreshe na goloj zemlji a plashim se da se na goloj zemlji ne kreshe nijedna devojka koja ima shansu da bira.sve su devojke sponzorushe.kad mogu.
Musko:DON,sad sam te ukapirao (ja ko plavusa...dok shvatim )