Да ли вас оптерећује љубав партнерке/партнера?

Да ли вас оптерећује љубав партнерке/партнера?​

Ljubav je poenta bilo kod odnosa. Ne može ljubav da opterećuje, samo mogu da opterećuju postupci koje neko misli da radi iz ljubavi (a u pozadini je liječenje nesigurnosti, usamljenosti, dosade itd.)
Мени прија када искаже шта осећа, после неког времена наравно. Видиш како је суздржан па се отвара, онда дође и тај део поверења А с обзиром да је данас ређе да људи дођу до те тачке пријају ми изливи љубави, нежности. Па и нека ме гуши помало, скренућу му пажњу.

Aко имаш вишка пара неће да смори уопште. Романтични су јако заласци сунца и море на Малдивима , Хавајима ,Тајланду месец над Сицилијом и свашта нешто.
Pa znam za brak koji se i pored toga raspao, dakle netačno u globalu

Мени прија када искаже шта осећа, после неког времена наравно. Видиш како је суздржан па се отвара, онда дође и тај део поверења А с обзиром да је данас ређе да људи дођу до те тачке пријају ми изливи љубави, нежности. Па и нека ме гуши помало, скренућу му пажњу.
Da, da, i ja tako razmišljam.
Volim zagrljaje, poljupce, poglede. To su oni divni momenti u ljubavi, i ja sam tome sklona. Nježnije sam prirode.
Ali ono što sam gore spomenula, negativno je kad neko suviše hoće dopisivanja, ili previše dosađuje na bilo koji način, bilo zagljajima, bilo potrebom za suvišnim razgovorima itd.

Da, da, i ja tako razmišljam.
Volim zagrljaje, poljupce, poglede. To su oni divni momenti u ljubavi, i ja sam tome sklona. Nježnije sam prirode.
Ali ono što sam gore spomenula, negativno je kad neko suviše hoće dopisivanja, ili previše dosađuje na bilo koji način, bilo zagljajima, bilo potrebom za suvišnim razgovorima itd.
Naravno, ali i to nešto pokazuje. Ako ti smeta, mozeš da stopiraš sve, a možeš i da usmeriš.

Back