Да ли вас оптерећује љубав партнерке/партнера?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.647
Да ли константни изливи љубави и чињеница да сте центар света некоме временом постају оптерећење за вас и зашто ? Да ли је то зато што је тим чином нестало оне почетне неизвесности односно започео је период извености, а извесност сама по себи није добар пријатељ страсти ?
Да ли је то разлог због које жене више воле "барабе" него оне "фине" јер овај први држи константну неизвесност, а овај други нуди само извесност ?

Да ли константни изливи љубави и чињеница да сте центар света некоме временом постају оптерећење за вас и зашто ? Да ли је то зато што је тим чином нестало оне почетне неизвесности односно започео је период извености, а извесност сама по себи није добар пријатељ страсти ?
Да ли је то разлог због које жене више воле "барабе" него оне "фине" јер овај први држи константну неизвесност, а овај други нуди само извесност ?
Netacno je da zene vise vole barabe. To misle u pocetku, izazov su im.
Tacno je da pocne da opterecuje na neki nacin jednu stranu, onu dominantniju.
manje dominantna osoba u vezi uvek trazi dokaz ljubavi, sto stvara pritisak drugoj strani.
Balans je nemoguc. Uvek je neko dominantniji.

Aко имаш вишка пара неће да смори уопште. Романтични су јако заласци сунца и море на Малдивима , Хавајима ,Тајланду месец над Сицилијом и свашта нешто.

Aко имаш вишка пара неће да смори уопште. Романтични су јако заласци сунца и море на Малдивима , Хавајима ,Тајланду месец над Сицилијом и свашта нешто.
Da ima viska para ne bi postavljao ovu temu ,,,

Да ли вас оптерећује љубав партнерке/партнера?​

Ljubav je poenta bilo kod odnosa. Ne može ljubav da opterećuje, samo mogu da opterećuju postupci koje neko misli da radi iz ljubavi (a u pozadini je liječenje nesigurnosti, usamljenosti, dosade itd.)
Или кад само воли и љуби у кревету а нимало да лупа.😁😂

Ne opterećuje me, boli me ako ne mogu da uzvratim i onda se sklanjam, povlačim, nekad pomalo i grubo sečem..što je opet bolno za tu drugu stranu...
Ja lično nisam smarač kad se zaljubim..ebiga, JA sam se zaljubila, moj problem, ko mi kriv i kao što ne volim da na mene neko vrši pritisak tako i ne pritiskam, otpatim u tišini..

Ima ljudi koji stalno vole i hoće neku komunikaciju. Meni lično je to davež. Koliko god da đi se neko dopada, ako bi mi stalno pisao dobro jutro laku noć gde si kako si šta si sad radila kako se osećaš .. pobegla bih
Jer sam ja takva psoba.
Ali nađu se dvoje koji to vole.
Do momenta kad jedno od njih pocinje to da smara ..

Do momenta kad jedno od njih pocinje to da smara ..
Pa da, to je što je neko postao dosadan.

Veština komunikacije je da budiš čežnju kod drugog a ne da mu skačeš za vrat. A ovo prvo ne možeš ako nisi ostvarena osoba koja se bavi konkretnim stvarima, gledaš svoja posla, tako ćeš uvek biti privlačniji drugima mego da gledaš kako ljude da spopadaš 😂

Pa da, to je što je neko postao dosadan.

Veština komunikacije je da budiš čežnju kod drugog a ne da mu skačeš za vrat. A ovo prvo ne možeš ako nisi ostvarena osoba koja se bavi konkretnim stvarima, gledaš svoja posla, tako ćeš uvek biti privlačniji drugima mego da gledaš kako ljude da spopadaš 😂
Nekada se zivot sa ljudima tako surovo poigra, da od najjace postajemo najranjiviji ...

Kruzi priča da ne vole te fine sto se preterano trude i ugadjaju. Sta god to značilo. Evo gde god da odete u trzni centar vidite parove gde on seta pudlicu, ona nosi kesicu iz Gučija, slike na Instagramu iz centra Pariza, a hotel gleda na kulu. Sta je to nego ugadjanje? Ne razumem bas tu njihovu teoriju Bad vs Nice guys.

Kruzi priča da ne vole te fine sto se preterano trude i ugadjaju. Sta god to značilo. Evo gde god da odete u trzni centar vidite parove gde on seta pudlicu, ona nosi kesicu iz Gučija, slike na Instagramu iz centra Pariza, a hotel gleda na kulu. Sta je to nego ugadjanje? Ne razumem bas tu njihovu teoriju Bad vs Nice guys.
To o cemu pises je cista gluma ...

Да ли константни изливи љубави и чињеница да сте центар света некоме временом постају оптерећење за вас и зашто ?
Kod mene postaju opterećenje i to izuzetno brzo jer nisam navikao na takve stvari a i ne radim ih prema drugima.
Srećom sam imao manji broj kraćih odnosa te prirode, mada neki od njih su bili dovoljni da se kompletno poremetim po pitanju kako ličnih obaveza, tako i perioda koji koristim za odmor.
Да ли је то зато што је тим чином нестало оне почетне неизвесности односно започео је период извености, а извесност сама по себи није добар пријатељ страсти ?
Mislim da ne, kako se meni čini takvi činovi strast pretvaraju u preopterećenje a neizvesnost se zamenuje neprijatnim osećajem kada će mi tako neko iskočiti negde kada ne želim da razmišljam o drugi stvarima osim onih koje su u tom momentu.
Kako kod koga, čak mi je i ta podela na barabe i fine nekako izašla iz mode.
Po meni žene preferiraju autentične likove koji nisu ni previše narcisi ni previše beskičmenjaci iz razloga ako im se svide neće im vremenom postati opterećenje i sl.
(Ista analogija važi i za muško-ženski pogled gledanja)

Netacno je da zene vise vole barabe. To misle u pocetku, izazov su im.
Tacno je da pocne da opterecuje na neki nacin jednu stranu, onu dominantniju.
manje dominantna osoba u vezi uvek trazi dokaz ljubavi, sto stvara pritisak drugoj strani.
Balans je nemoguc. Uvek je neko dominantniji.
То је променљиво. Неко је пуштен да буде доминантнији и ужива у егу док други спроводи своје. Мало је слојевитије. Пасивне агресије могу да буду горе од стварних агресија.

Ima ljudi koji stalno vole i hoće neku komunikaciju. Meni lično je to davež. Koliko god da đi se neko dopada, ako bi mi stalno pisao dobro jutro laku noć gde si kako si šta si sad radila kako se osećaš .. pobegla bih
Jer sam ja takva psoba.
Ali nađu se dvoje koji to vole.
Мени прија то добро јутро, лаку ноћ, на почетку. Али после иде левел 2, ако тога нема...🥱

У љубави не постоји досада. Ако се двоје искрено воле, они ће увек изнова и изнова да освајају једно друго.

Back