- Poruka
- 1.483
Nisam prisustvovao nekim svečanostima ali na jutarnjim smotrama standardna uniforma je za sve bila obavezna.Verovatno je šminka neobavezna. A salonke i suknje na smotrama. Da li su obavezne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam prisustvovao nekim svečanostima ali na jutarnjim smotrama standardna uniforma je za sve bila obavezna.Verovatno je šminka neobavezna. A salonke i suknje na smotrama. Da li su obavezne
A vidju ove dve dragi MoMAZnači lože me:
1. Ženske vojne uniforme NATO alijanse + Izrael (osobito pilotske)
2. Vatrogasci (kad spašavaju maćke)
3. Uniforme za zimsku olimpijadu
Jaoo...Fuuuuuuuuj
![]()
Nek je taj pendrek služi u zdravlju i veseljuA vidju ove dve dragi MoMA
Pogledajte prilog 1867726
Mislim da bi Adela dozivela blago strujanje kroz erogene zoneJa sam na aerodromu viđao carinike koji su zgodniji od najzgodnijeg Srbina. Pritom, taj je u Švedskoj 7/10.
JuA vidju ove dve dragi MoMA
Pogledajte prilog 1867726
Čuj blagoMislim da bi Adela dozivela blago strujanje kroz erogene zone
Cak ni prsutu i sudzukJa ne svercujem nista, ja sam ti sva law and order fazon
A ko ne bi, ja sam za sebe mislio da sam 5.5/10. Međutim, ispostavilo se da sam u SAS-u 3.5/10.Mislim da bi Adela dozivela blago strujanje kroz erogene zone
U Svecku nosim nemacko pivo pa sta mi bog da (moze i plavu i crnu sa slike, hnjo hnjo)Cak ni prsutu i sudzuk
Nemoj samo da dopadnes rukama ovoj stamenoj carinici@prsho mislim da cu za sverige ipak da promenim ponasanje![]()
Tacno Sam znao krenula si mi otimati cureU Svecku nosim nemacko pivo pa sta mi bog da (moze i plavu i crnu sa slike, hnjo hnjo)
Nemoj samo da dopadnes rukama ovoj stamenoj carinici
Mene samo fali plavih vlasi I ociju inace Sam visinski u libeluA ko ne bi, ja sam za sebe mislio da sam 5.5/10. Međutim, ispostavilo se da sam u SAS-u 3.5/10.
Da, meni fali i to, ali kuburim i kantalno-tiltovski.Mene samo fali plavih vlasi I ociju inace Sam visinski u libelu
Probaj nauciti jezik mozda ti to doda Jos Koji procenatDa, meni fali i to, ali kuburim i kantalno-tiltovski.
Kada bih bio 1.87 i dalje bih više ličio na Arapina nego Šveda.
Vjeruješ li mi da sam polako počeo pre nekih par danaProbaj nauciti jezik mozda ti to doda Jos Koji procenat
Ispravan potez. Šveđani se moraju uozbiljiti po pitanju prijemčivosti spram nas migranata sa balkana i arabljanskog poluotoka.Ali najjaci je bio skoro jaro albanac setamo tako u Geteborg on metar I sumska Ali zna svedski a izgleda kao neki Dalton I to onaj manji a ja ne znam svedski vislji od njega za pola metra izgledan kao poluarapin. Ulazimo u radnju alvarikumske opreme da on pazari ribice krece on da prica svedski sa uzasnim albanskim akcentom a za pultom vlasnici muz I Zena svedjani klasicni zuti zabezeknuti....htio je on spariti neke ribice sto se ne sparuju jedva ga nabedise da odustane od te kupovine ne htedose da mu prodaju...
Yebeni izgovor je problem ja I dalje govorim jonkoping namesto jenceping, Gavle namesto Jevle...Vjeruješ li mi da sam polako počeo pre nekih par dana
Pogledajte prilog 1867729
Ispravan potez. Šveđani se moraju uozbiljiti po pitanju prijemčivosti spram nas migranata sa balkana i arabljanskog poluotoka.
Da, gramatika nije teška, ali akcentovanje po slogovima... yebeno.Yebeni izgovor je problem ja I dalje govorim jonkoping namesto jenceping, Gavle namesto Jevle...
Pretpostavljam da je to standardno u stvari ovako neštoNisam prisustvovao nekim svečanostima ali na jutarnjim smotrama standardna uniforma je za sve bila obavezna.
Baš tako.
Podrzavam,,Šljam do SljamaIli ti koja su vam top 3 najodbojnija zanimanja I unoforme
Ajde ja cu
1. Carinik
2. Panduri
3. Radnik u parking servisu
Samo nek me se klone