Da li vas odbija uniforma

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači lože me:

1. Ženske vojne uniforme NATO alijanse + Izrael (osobito pilotske)
2. Vatrogasci (kad spašavaju maćke)
3. Uniforme za zimsku olimpijadu
A vidju ove dve dragi MoMA
1726479041015.jpeg

Da, meni fali i to, ali kuburim i kantalno-tiltovski.

Kada bih bio 1.87 i dalje bih više ličio na Arapina nego Šveda.
Probaj nauciti jezik mozda ti to doda Jos Koji procenat
Ali najjaci je bio skoro jaro albanac setamo tako u Geteborg on metar I sumska Ali zna svedski a izgleda kao neki Dalton I to onaj manji a ja ne znam svedski vislji od njega za pola metra izgledan kao poluarapin. Ulazimo u radnju alvarikumske opreme da on pazari ribice krece on da prica svedski sa uzasnim albanskim akcentom a za pultom vlasnici muz I Zena svedjani klasicni zuti zabezeknuti....htio je on spariti neke ribice sto se ne sparuju jedva ga nabedise da odustane od te kupovine ne htedose da mu prodaju...

Probaj nauciti jezik mozda ti to doda Jos Koji procenat
Vjeruješ li mi da sam polako počeo pre nekih par dana
Screenshot_20260305_172220_YouTube.jpg

Ali najjaci je bio skoro jaro albanac setamo tako u Geteborg on metar I sumska Ali zna svedski a izgleda kao neki Dalton I to onaj manji a ja ne znam svedski vislji od njega za pola metra izgledan kao poluarapin. Ulazimo u radnju alvarikumske opreme da on pazari ribice krece on da prica svedski sa uzasnim albanskim akcentom a za pultom vlasnici muz I Zena svedjani klasicni zuti zabezeknuti....htio je on spariti neke ribice sto se ne sparuju jedva ga nabedise da odustane od te kupovine ne htedose da mu prodaju...
Ispravan potez. Šveđani se moraju uozbiljiti po pitanju prijemčivosti spram nas migranata sa balkana i arabljanskog poluotoka.

Back