Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 43.310 12.12.2024. u 16:50 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #1 View this content on Instagram View this content on Instagram Тражи ово и нервира ме стварно досади а како је то код вас,како толеришете?
View this content on Instagram View this content on Instagram Тражи ово и нервира ме стварно досади а како је то код вас,како толеришете?
A Aeterna Početnik Poruka 49 12.12.2024. u 17:03 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #2 Dosadno, ali razumem potrebu stranica za dodatnom zaštitom.
BLANKED ㅤㅤㅤSentinelㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 💋 VIP Poruka 25.091 12.12.2024. u 17:11 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #3
dakyorlando A picker, a grinner, a lover, and a sinner Moderator Poruka 44.125 12.12.2024. u 21:37 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #4 Na aplikacijama ne, tamo to i ne viđam, ali mi jeste iritantno što svaki put moram da se bakćem s tim kad hoću nešto da guglam a koristim VPN ili Tor.
Na aplikacijama ne, tamo to i ne viđam, ali mi jeste iritantno što svaki put moram da se bakćem s tim kad hoću nešto da guglam a koristim VPN ili Tor.
Z Zauz Buduća legenda VIP Poruka 43.310 13.12.2024. u 10:32 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #5 dakyorlando: Na aplikacijama ne, tamo to i ne viđam, Kliknite za proširenje... Админи ми променили наслов,нисам то написала да не буде забуне.... dakyorlando: ali mi jeste iritantno što svaki put moram da se bakćem s tim kad hoću nešto da guglam a koristim VPN ili Tor. Kliknite za proširenje... .....већ се односило на претраживач јер зна често да се појави и губљење је времена.
dakyorlando: Na aplikacijama ne, tamo to i ne viđam, Kliknite za proširenje... Админи ми променили наслов,нисам то написала да не буде забуне.... dakyorlando: ali mi jeste iritantno što svaki put moram da se bakćem s tim kad hoću nešto da guglam a koristim VPN ili Tor. Kliknite za proširenje... .....већ се односило на претраживач јер зна често да се појави и губљење је времена.
tuzni decko Primećen član Poruka 570 13.12.2024. u 15:28 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #6
dlugomir stari roker Moderator Poruka 229.775 14.12.2024. u 17:35 - Да ли вас нервира "human check" на многим апликацијама? #7 Da, smeta mi to.