tijana.n
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
kada sagledate sve svoje vrline, mane, zahteve koje ocekujete da druga strana ispuni i sl.... sta mislite, da li vas je tesko voleti i zasto? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
missim...da smo suvishe subjektivni...za objektivan odgovor![]()
moguce... kad sam u jednom trenutku bila uzasno nezadovoljna sobom shvatila sam koje su stvari koje ja radim, a preko kojih ne bih bas tako lako presla da meni rade![]()
j.b.g.... pomalo me je tesko voleti.....![]()
moguce... kad sam u jednom trenutku bila uzasno nezadovoljna sobom shvatila sam koje su stvari koje ja radim, a preko kojih ne bih bas tako lako presla da meni rade![]()
j.b.g.... pomalo me je tesko voleti.....![]()
kada sagledate sve svoje vrline, mane, zahteve koje ocekujete da druga strana ispuni i sl.... sta mislite, da li vas je tesko voleti i zasto?![]()
nije...
...mada...ako pogledamo današnji sistem vrednosti, onda bi me bilo teško voleti...jer neam prebijen dinar...
Nije me tesko voleti, trazim malo dajem puno...![]()
kada sagledate sve svoje vrline, mane, zahteve koje ocekujete da druga strana ispuni i sl.... sta mislite, da li vas je tesko voleti i zasto?![]()
buahahahahaha)))))
nemo se ljutiš, al nešto iam utisak da tebe samo majka može da voli...
lepa tema, al će propadne brzo, jer se tu sigurno nema načitamo objektivnosti...
ekonomičan...malo troši a dobro ide...:lol
Nije me teško voleti, al me je zato izuzetno teško trpeti.![]()
Mnogo me je lako voleti zato sto sam pun razumevanja za partnerke, tolerantan, lepo se slazem i nikada se nisam posvadjao sa devojkom.