Da li vas je strah da idete na utakmice zbog huligana?

Da li vas je strah da idete na utakmice kad vidite šta rade huligani (organizovani navijači)?
Страх ме је да пређем улицу јер су на семафорско светло залепили стикер како су постали оно што њихова мајка није желела са шаловима капама претећим,страх да прођем поред њих јер носе мајице са натписом психо.Све смрди од неког дима који упале кад затворе улицу да вичу нешто неразумљиво,тај дим штипа за очи,гуши.Бласфемично изједначавају клуб са црквеним објектом на превеликом екстремно застрашујућем графиту,неког што је оверио су ставили на други превелики застрашујући графит.Ту су и некакви графити воћа,бројева,претећег изгледа,порука мржње да нас Бог сачува :pop: .

Страх ме је да пређем улицу јер су на семафорско светло залепили стикер како су постали оно што њихова мајка није желела са шаловима капама претећим,страх да прођем поред њих јер носе мајице са натписом психо.Све смрди од неког дима који упале кад затворе улицу да вичу нешто неразумљиво,тај дим штипа за очи,гуши.Бласфемично изједначавају клуб са црквеним објектом на превеликом екстремно застрашујућем графиту,неког што је оверио су ставили на други превелики застрашујући графит.Ту су и некакви графити воћа,бројева,претећег изгледа,порука мржње да нас Бог сачува :pop: .
Sve je to bolesno, tužno je što svet i toleriše i odobrava takve stvari. Žalosno.

Nije prava rec strah, ali je ocekivana emocija agresivnost....

Hoces primer...udjem na kosarkasku utakmicu derbi...sve mi jedno koja tribina...
troje nas je...udjemo na zvezdin ulaz, prepuno , partizanov deo prazan...pitam pandure da prodjem ispod semofaora na drugu stranu , pandur me pogleda, vidi neutralac, pusti me...
prelazimo svo troje...ali sad postoji problem...ne mozes ti da pricas ni ono sto kao neutralac mislis , tj vide navijaci partizana da mi nezadovoljni potezima, vise zvezde nego partizana, ali lose igrali i jedni i drugi...ali ne mozes da budes neutralan.....vidis mrste se..a to vide i panduri...
medjutim posto nema tuce na zvezdinom delu , na kraju 30 pandura sedi oko tebe na partizanovom delu , zajedno sa ribicama, dok su tamo na cosku vatreni partizanovci..

Eto toliko , to je ono sto smeta..sto ne mozes da ni na kosarci ni na fudbali ni na rukometu , da imas nesto sto ti se svidja i ne svidja na utakmici...a da neko nema agresivan odbrambeni stav prema timu , a napadacki prema tebi..

Kao da su svi dosli da budu zivotinje nerazumne i zeljne da mrze..

To nije atmosfera koju ljudi kao ja zele da sponzorisu ili da osecaju...iako smo zilavi , necu da se zilavim sa takvim debilima...
Oni uzivaju u tome, ok...ja ne uzivam, necu da sponzorisem niti da budem u takvoj blizini..

Back