- Poruka
- 79.863
Da li vas je strah da idete na utakmice kad vidite šta rade huligani (organizovani navijači)?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jer sam jedan od huligana.Da li vas je strah da idete na utakmice kad vidite šta rade huligani (organizovani navijači)?
Dreamer/DremačZaboravio sam koji bese nick onom bas aktivnom forumasu, koji je bio na Krsti godinama, matorac koji je svuda branio huligane Zvezda, ne vidim ga vise tu.
Moguce, ne mogu tacno da se setimDreamer/Dremač
napaljeni decaciКо иде на утакмице?
platis lozu i gledas kao gospodin.Da platim da gledam majmune kako jure za loptom dok gomila majmuna gleda, dernja se, urla, psuje, pljuje, drka na njih, tuče se, "peva pesme"... Da, to mi je životna želja.
Moguce, ne mogu tacno da se setim
Као што рекох пре .. судије уефа мафије, и смрад комшијске стоке и њихових гновинара утичу на недостатак среће наших код бројних шанси.
Da platim da gledam nešto što ne bih gledao ni kad bi mi platili?platis lozu i gledas kao gospodin.
da,cisto da vidis kako je iz drugog uglaDa platim da gledam nešto što ne bih gledao ni kad bi mi platili?
Yeah, no, thanks.da,cisto da vidis kako je iz drugog ugla
Furundžijo... ipak ima nade za tebe.Da platim da gledam majmune kako jure za loptom dok gomila majmuna gleda, dernja se, urla, psuje, pljuje, drka na njih, tuče se, "peva pesme"... Da, to mi je životna želja.
Nisi ti kriv što si nekome ispao na glavu kao beba. Na svoju, ne na njihovu.Furundžijo
Meni je to zanimljivo napeto!Da li vas je strah da idete na utakmice kad vidite šta rade huligani (organizovani navijači)?
nikad ne znaš kad će te zvekne flaša u glavuMeni je to zanimljivo napeto!
nece!nikad ne znaš kad će te zvekne flaša u glavu