Да ли вас је стид

необавештености?
О актуелним догађајима, о естради, политици, Ведама, латинским изрекама итд..

Упадох на неку тему о разводу и помислих како немам појма о чему се ради а и заболе ме ђон.

Па се сетих како сам се раније осећала индиспонираном ако нешто не знам. Док сад..пфффффф
И оно што знам, стрпам у фајл - не знам и забленем у сунце.
А ви?
Jeste, stid me je.

необавештености?

Упадох на неку тему о разводу и помислих како немам појма о чему се ради а и заболе ме ђон.

Па се сетих како сам се раније осећала индиспонираном ако нешто не знам. Док сад..пфффффф
А ви?
Nije me stid. Ne pratim politiku ali nimalo, toliko da ne mogu da pratim ni razgovor o tome. Ne može sve biti polje našeg interesovanja.

необавештености?

А ви?
Ne moze se sve znati. 99% stvari ne mozemo nista promeniti da saznamo.

необавештености?

А ви?
Pa ja sam ovdje vjerovatno najizolovaniji od svih po pitanju aktuelnih desavanja. Zadnji glumac kojem znam ime je Harison Ford a ne znam Duo Lipa ni kako izgleda. Ne znam ko je na celu Britanije i mnoge takve stvari . Inace zbog posla kojem sam radio nijesam citao dugo vremena dnevne novine niti gledao vijesti. E sad se otislo u penziju pa se pomalo i pokusava ali ne ide bas najbolje.

необавештености?
Nasla sam fotografije od pre devatnaest ili dvadeset godina.Oni u javnom bazenu,druze se.Ko zna sta bi bilo da sam procitala napisano,da smo bili u vezi tada,da li bi se udala,da li bi se do danas rastali,da li bi pokupla kontakte za posao,kako bi to izgledalo danas.Ne znam sto sam to videla,jedem se kao mlad mesec a danas mi on ni "dobar dan" ne kaze,ne postojim za njega.
О актуелним догађајима,
Evo danas posle ponoci je deseti dan kako voda nije za piće.Da ne pratim kako bi znala da zastitim sebe?
о естради,
Zabava.
политици,
Odbijanje diskusije jer voda nije za piće kida dusu,inace sam ovako apoliticna.
Politikom se bave plaćeni za to.
Kome je posao neka ga radi.
Eno advokat neki zavrsio u zatvoru zbog neke pesmice,stihova na internetu.
Dakle,daleko ih bilo bolji je miran zivot.
Čula al' de znam sta je to.
латинским изрекама итд..
Opsta kultura je znati ih,bar neku.
Упадох на неку тему о разводу и помислих како немам појма о чему се ради
Screenshot_20240403-011551_X.jpg

а и заболе ме ђон.
Preventiva femicida je bitna poruka.
Gde znam......

И оно што знам, стрпам у фајл - не знам
Zavisi.
и забленем у сунце.
Ne lazi - bila bi slepa da to radis skoro je lekar na Fb i Instagramu objasnavao.
Interesuje me zabava a od bitnih informacija one korisne.

Poslednja izmena:
необавештености?

А ви?
Politiku pratim. Kao i sport. Pa i aktuelne događaje da ništa vidim na Facebooku. I ovde :mrgreen: To što o modernoj estradi ne znam ništa je moj izbor. Prosto me ne interesuje.

необавештености?

А ви?
Није ме стид ако пропустим нечији развод или нешто томе слично,али мало ме јесте стид ако пропустим нешто важно у пољу науке или у неким научним областима.

Да ли вас је стид необавештености?
Ne.
Ali dešava mi se da još uvek mogu da pocrvenim kao da imam 5 godina. :roll:

Ehh, i ja se sećam kad sam bila mlada ...
А ви?
Isto, samo u oblake, ne u Sunce :)

необавештености?

А ви?
Nije me sram.
Za neke stvari mislim da je blazeno neznanje… :)

Presedela sam danas sa osobom koja je i preobaveštena za moj ukus. Razgovor je tekao tako što smo malo pretresale učinke svake za danas, te šta bi trebalo da se radi narednih dana, a kad god se priča rasplinula na neke druge ljude i događaje, glasno sam mislila: "Vidi kako je lepo nebo!", ili "Otera sunce kišu...", ili "Koja je ono ptica?", i tome slično.
Ponosna sam i zadovoljna jer sam je svaki put izbacila iz fokusa na ono o čemu je počela da mi priča, jer ne verujem da može da shvati da me to sve prosto uopšte ne zanima.
Ne volim da saznajem o drugim ljudima i njihovim problemima, stanjima i aferama, već da učim kako se nešto radi, šta je dobro po pitanju nečega vezano za moj život, da se nečim lepim i dobrim inspirišem konstantno, tako da mi zaista nije stalo do toga da budem obaveštena. Danas mi nije trebalo da budem obaveštena preko TV-a ni o čemu.
Nastavljam da se molim za malog anđela kao i do sad.

Volim da niko ne zna o meni mnogo, a da ja o njima znam još manje.

Presedela sam danas sa osobom koja je i preobaveštena za moj ukus. Razgovor je tekao tako što smo malo pretresale učinke svake za danas, te šta bi trebalo da se radi narednih dana, a kad god se priča rasplinula na neke druge ljude i događaje, glasno sam mislila: "Vidi kako je lepo nebo!", ili "Otera sunce kišu...", ili "Koja je ono ptica?", i tome slično.
Ponosna sam i zadovoljna jer sam je svaki put izbacila iz fokusa na ono o čemu je počela da mi priča, jer ne verujem da može da shvati da me to sve prosto uopšte ne zanima.
Ne volim da saznajem o drugim ljudima i njihovim problemima, stanjima i aferama, već da učim kako se nešto radi, šta je dobro po pitanju nečega vezano za moj život, da se nečim lepim i dobrim inspirišem konstantno, tako da mi zaista nije stalo do toga da budem obaveštena. Danas mi nije trebalo da budem obaveštena preko TV-a ni o čemu.
Nastavljam da se molim za malog anđela kao i do sad.

Volim da niko ne zna o meni mnogo, a da ja o njima znam još manje.
Treba li da ZAĆUTIM?

Back