Да ли вас је стид

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.703
необавештености?
О актуелним догађајима, о естради, политици, Ведама, латинским изрекама итд..

Упадох на неку тему о разводу и помислих како немам појма о чему се ради а и заболе ме ђон.

Па се сетих како сам се раније осећала индиспонираном ако нешто не знам. Док сад..пфффффф
И оно што знам, стрпам у фајл - не знам и забленем у сунце.
А ви?

необавештености?

Упадох на неку тему о разводу и помислих како немам појма о чему се ради а и заболе ме ђон.

Па се сетих како сам се раније осећала индиспонираном ако нешто не знам. Док сад..пфффффф
А ви?
:dzentlmen:
Ја уживам у својој необавештености.
То ми је одувек одговарало.

необавештености?

А ви?
Novine ne čitam, ne otvaram vesti, jedine tračeve sa javne scene koje čujem su od koleginice u kancelariji i ovde na forumu.

Neobaveštena. Eto me kao muž - sve poslednja saznam.

Не осећаш се као незналица?
Јок.
Иако људе моје професије зову универзалне незналице.
Јер о скоро свему знамо понешто, а баш ни о чему не знамо све.
;)
Ја певам свој блуз без намере битне
и највеће рибе за мене су ситне

ја са стране само посматрам тај свет.
:cool::cool::cool:

Nekada su postojale "Dobre vesti" ali više ne. Nikoga to više ne privlači, to niko ne čita, nema novca u tome.

Čak sam se i nosila mišlju da ponovo napravim neki portal ali ovaj bi imao samo lepe vesti. Nema crne hronike, tračeva i estrade. Samo to niko ne bi čitao. Jedino za svoj ćejf!

необавештености?

А ви?
Pppštaa?

Nekada su postojale "Dobre vesti" ali više ne. Nikoga to više ne privlači, to niko ne čita, nema novca u tome.

Čak sam se i nosila mišlju da ponovo napravim neki portal ali ovaj bi imao samo lepe vesti. Nema crne hronike, tračeva i estrade. Samo to niko ne bi čitao. Jedino za svoj ćejf!
Ја бих читала, ако не заборавим :rumenko:

Back