Да ли вас је средња школа променила?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Крај основне и почетак средње је једна од првих већих прекретница између дечијег и младалачког доба и за многе је промена друштва, нови предмети и рутине, навике, нови професори, све то је за неке много стресно. И многи се промене у средњој школи и у њој доживе неки развој своје личности.

Он иде горе-доле, и пун је успона и падова. Ипак неко из средње изађе много другачији него кад је у њу ушао, а неко не.

Колико је вас средња променила?

Крај основне и почетак средње је једна од првих већих прекретница између дечијег и младалачког доба и за многе је промена друштва, нови предмети и рутине, навике, нови професори, све то је за неке много стресно. И многи се промене у средњој школи и у њој доживе неки развој своје личности.

Он иде горе-доле, и пун је успона и падова. Ипак неко из средње изађе много другачији него кад је у њу ушао, а неко не.

Колико је вас средња променила?
Mene svakako mnogo ali davno je to bilo.

recimo da je to za mene bio početak procesa sazrevanja jer za razliku od osnovne škole koja mi je bila udaljena 5 minuta od kuće do srednje sam išao sa čak 2 prevoza u početku je bilo mukotrpno ali vremenom sam se navikao i posle mi je bilo super novo društvo novi izazovi sve je drugačije i to je deo tog procesa koji sam pomenuo
Тако је. Баш ми је драго. Средња школа и јесте битна прекретница за сазревање.

Back