- Poruka
- 44.523
A?
Izvolte i kažite iskreno da li vas je vaš muž razmazio ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe sigurno jeste, inače ne bi besposlena lsprdala po Krstarici.A?
Tebe sigurno jeste, inače ne bi besposlena lsprdala po Krstarici.
Samo te posmatram jel to taj rad?
Ovoj mački se na faci vidi da joj ništa ne fali, samo iz dosade smišlja kako će neko zlo napraviti.
Samo te posmatram jel to taj rad?
Pitanje postavljeno cedinom novom partneruA?
Će ti nađemo nekog ovde, pa da te razmaziJa ni nem muža pih
ovdašnji dušu dali da razmaze ženu Ja sam malo probirljiva mora biti i lep i zgodan i pametan to teskoĆe ti nađemo nekog ovde, pa da te razmaziovdašnji dušu dali da razmaze ženu
![]()
Lajk... how did you know!?Ovoj mački se na faci vidi da joj ništa ne fali, samo iz dosade smišlja kako će neko zlo napraviti.
Svi su muzevi razmazili svoje zene,ja placem za vremenom kad si mogao da uzmes toljagu i biras sebi zenu. Koja ti se svidja tuk u glavu i poneses u pecinuA?

LažešSvi su muzevi razmazili svoje zene,ja placem za vremenom kad si mogao da uzmes toljagu i biras sebi zenu. Koja ti se svidja tuk u glavu i poneses u pecinu![]()
garant si supruzi Mica maca Lažešgarant si supruzi Mica maca
![]()
Nadam se da ce se neka upecati da se svadjamoLažešgarant si supruzi Mica maca
![]()
Definitivno.A?
da nisam popustao nista od ovog se ne bi desilo, das prst oce ruku, a ti znas sama jel te razmazio, sta nas provociras?A?
da nisam popustao nista od ovog se ne bi desilo, das prst oce ruku, a ti znas sama jel te razmazio, sta nas provociras?