Da li vas je danas nešto nasmejalo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
426936_400305446665459_223414024354603_1483531_41640861_n.jpg

:lol:

Našla snajka švalera i smišlja kako da ode u švaleraciju u drugi grad..
Pa kaže mužu kako joj umrla neka tetka pa mora da ide na sahranu...
Ovaj je pusti al insistira da pođe i njegova majka..
Kud će šta će..povede i svekrvu..
i nema gde nego joj prizna kad su stigli jer je svekrva ukapirala..
Al švaler imao teču i teča reši problem sa svekrvom..
Al kad došli mlada se uplašila pa sve ćuti..
i pita je muš pa šta je kako je..ona ništa ..
a svekrva ..ma šta da ti pričam stara žena al red je red... ja na 40 dan idem obavezno..

Pa kasno je...!:lol:
Ko kad su mene neki uzeli da smaraju u 11 uveče na starom broju i da me ubeđuju da sam ''devojka'' a kad sam im nekako dokazao da sam muško i dalje su nastavili sa pozivima da negde ''izađemo'':eek:..Kad sam ja pitao da li može da sa mnom pođe i moj drugar koji navija za Rad bilo je...''Just kidding'' sorry!:lol:

Pa kasno je...!:lol:
Ko kad su mene neki uzeli da smaraju u 11 uveče na starom broju i da me ubeđuju da sam ''devojka'' a kad sam im nekako dokazao da sam muško i dalje su nastavili sa pozivima da negde ''izađemo'':eek:..Kad sam ja pitao da li može da sa mnom pođe i moj drugar koji navija za Rad bilo je...''Just kidding'' sorry!:lol:

:lol: Meni tako neki lik greškom pretio.. A ja bio van zemlje i ne odgovaram.. Lik se izgleda svakih par dana kačio "sa mnom" i pisao mi "je li brate tebi nije bilo dosta ono od sinoć a" i "je li brate kome ćeš ti da dođeš na kuću?!", i to nakon što sam mu jednom odgovorio da ima pogrešan broj.. Zato kad sam se vratio iz roaminga sam ga oterao u peezdu materinu, i lik se još uvredi što sam nekulturan :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back