- Poruka
- 388.310
Zashto owo smatrash iskriwljenim pisanjem?Ne kapiRaM![]()
steta sto ne kapiras..i nije samo iskrivljeno i nepravilno pisanje i smaracko nego je i nevaspitano vs..svih onih koji ovde dolaze i citaju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zashto owo smatrash iskriwljenim pisanjem?Ne kapiRaM![]()
steta sto ne kapiras..i nije samo iskrivljeno i nepravilno pisanje i smaracko nego je i nevaspitano vs..svih onih koji ovde dolaze i citaju..
Da li kada cujete nesto ruzno o sebi, da li se iznervirate? I da li vas zanima sta drugi misle??? Ja sam npr. upisala 2 fakulteta, napustila, upisala treci i super mi ide... I nervira me sto su svi to posmatrali kao neku tragediju a samo dragi ljudi su verovali u mene... Bila sam vukovac u osnovnoj i gimnaziji, pa kao niko to nije ocekivao od mene... I onda se svaki put iznerviram kada nekog sretnem, pita me za fax, ja kazem, svako slozi neku facu... I onda sam resila da vise nikom nista ne govorim, uostalom, sta se to njih tice, neka vode svoju brigu...
Da li kada cujete nesto ruzno o sebi, da li se iznervirate? I da li vas zanima sta drugi misle???
Stvar je u tome da moje kuce nije ni agresivno,niti ima razloga da ga se iko plasi.Cak je umiljat ,obozava decu.
Ali ,to su sve mrzitelji zivotinja,cinjenica.
Zato me nije ni briga sta ko kaze,jer nema osnova za to.