nachtjager
Početnik
- Poruka
- 18
Da li vas inspirise arhitektura? Ili prolazite pored kuca ravnodusni? Da li i modernu arhitekturu smatrate esteticnom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
albiart:izgleda da ovdje ne svracaju ljubitelji arhitekture...ne tako cesto... predlazem da ostavljate fotografije svih objekata koji vi se svidjaju...od starih kuca do modernih ostvarenja...naravno ako mozete da priustite sebi luksuz da ih imate cime snimiti...
LePiaf:Jedan od problema ovakve "nishta nije nemoguce" arhitekture je taj shto sada arhitekte svoje objekte shvataju kao spomenike sebi samima, svom profesionalnom i lichnom egu, dok su neki drugi aspekti arhitekture gurnuti u sekundarni plan.
Ovo ne razumem. Nove tendencije jestu u ekscesima u prostoru. Previshe para i skoro neogranichene inzenjerske mogucnosti chesto dovode do toga da se jednostavno gubi mera. Nisam izrevoltiran, samo me "svrbi" nekritichka fasciniranost camp arhitekturom.idim da si itekako izrevoltiran ovakvom arhitekturom. da se razumemo ni ja je ne volim, ali ovde i dalje govoris o ekscesima u prostoru, a ne generalno o novim tendencijama.
LePiaf:Nego, kad prichamo o revoltiranosti:
ne znam koliko ce nam jos vremena trebati da se izborimo sa ovakvim "mutacijama" i sta ce posle toga ostati...to je samo ogledalo naseg drustva. al, ne bih htela da se ova tema pretvori u politicku raspravu ko je kriv i zasto...
strasno je i to sto se najmodernija arhitektura kod nas, u svetu radila pre 15 godina i pitanje je koliko ce jos trebati vremena da prodje da se u tehnoloskom smislu priblizimo svetu.