Da li vam smetaju zene koje su imale puno likova?

Upravno tako. Baš ono što sam hteo reći samo malo preciznije. Zato sam rekao da ženama to ne možeš objasniti. Većina njih na lageru ima broj "paćenika" koji je "smaraju". Mnogi i nisu uopšte paćenici ali one vole tako da ih zovu. Jer paćenici su svi oni koji nisu taj jedan badža na kog se one lože ali, jbga, taj neće nju.
Pa to, vecina zasigurno i nisu pacenici, ima super muškaraca, al jednostavno mnogi ne znaju kako. I u startu nemaju sasnu da se pokazu u najboljem svetlu. Najgore je za muskarca ako je npr stidljiv, to je pisi propalao. Pogotovo ako su oboje stidljivi, frustracija i neprijatna tisina na prvom sastanku zagarantovana.
Žene samo vole da prodaju priču o emocijama, pažnji i pravoj ljubavi ali su u stvari mnogo površnije i proračunatije od muškaraca. Lako prelaze sa jednog na drugog, ako treba i ako je njegova priča bolja.
I nije ovo nikakav napad na žene niti nazivanje ku..ama, to je prosta priroda. Muškarci što pre to shvate i savladaju, imaće više uspeha kod njih.
Ima svakakvih zena, ne bih generalizovao, sve moje ozbiljne veze su bile sa zenama kojima ja skidam kapu do poda, u svakom smislu te reci, ali zasigurno da ima tona takvih koje odgovaraju opisu.

Ne znam, dosta tema sam otvorio na racun danasnjih muškaraca, a samo sam jos vise zbunjen.

Pa to, vecina zasigurno i nisu pacenici, ima super muškaraca, al jednostavno mnogi ne znaju kako. I u startu nemaju sasnu da se pokazu u najboljem svetlu. Najgore je za muskarca ako je npr stidljiv, to je pisi propalao. Pogotovo ako su oboje stidljivi, frustracija i neprijatna tisina na prvom sastanku zagarantovana.

Ima svakakvih zena, ne bih generalizovao, sve moje ozbiljne veze su bile sa zenama kojima ja skidam kapu do poda, u svakom smislu te reci, ali zasigurno da ima tona takvih koje odgovaraju opisu.

Ne znam, dosta tema sam otvorio na racun danasnjih muškaraca, a samo sam jos vise zbunjen.

Ima i takvih koji su stidljivi pa se prosto ne snađu a ima ih i dosta i koji ne dobiju šansu. Pokušavaju ali budu ignorisani ili odbačeni bez nekog razloga. I onda kukaju kako nema dobrih muškaraca. I kako su lepak za budale i kako na nju samo budale naleću. Žensko to voli da kaže više nego leba da jede. A u stvari ne naleću oni na nju nego ona na njih. Kad ulaze u vezu, znaju one šta i da kim rade. A kad se to ne završi onako kako treba, to je druga priča.

Lepo je što tako pričaš o svojim bivšim devojkama. Džentlmenski. Tako i treba. Nisam siguran da one tako govore o tebi.

I onda jad saberes i oduzmes, prosecna zena ima seks kad hoce i s kim hoce, a prosecan muskarac kad moze, i cesto sa kim moze.
I kao muskarci u poseku imaju vise partnera, i veci libido huh Ne vidim logiku, osim u vecem libidu, i to u proseku.
Al cela izreka ide, zena spava skim hoce, muskarac s kim moze, dok muskarac ozeni onu koju hoce.
ovo kad kažeš ispada da ti nijednu nikada nisi odbio
i da si pojebao svaku koja ti se nabacivala, koja ti je poslala neku lascivnu poruku itd
a sasvim sam sigurna da nije tako i da i muškarci itekako biraju

Pa ako brojke nisu bitne ti si sretan covek, isto ti je dobio platu 1000 eura ili 12000 eura. Je bes brojke bitno da je covek srecan
Porediš babe i žabe. Porediš stvari na koje muskarac može i ne može da utiče ili da broji. Platu čovek izbroji, traži veću, radi više sati ili manje, radi zahtevniji ili lakši posao i generalno ima kontrolu. Kod odabira žena je drugačije jer joj ne piše na čelu, ne postoji metoda niti nekakav brojčanik na njenoj vagini i uvek može da te slaže za broj. Tako da ne znam zašto bi čovek trebao da glumi picinog inspektora i bavi se time?

Porediš babe i žabe. Porediš stvari na koje muskarac može i ne može da utiče ili da broji. Platu čovek izbroji, traži veću, radi više sati ili manje, radi zahtevniji ili lakši posao i generalno ima kontrolu. Kod odabira žena je drugačije jer joj ne piše na čelu, ne postoji metoda niti nekakav brojčanik na njenoj vagini i uvek može da te slaže za broj. Tako da ne znam zašto bi čovek trebao da glumi picinog inspektora i bavi se time?
Sto se tice vise rada od 8 sati je nista drugo do gubljenje zdravlja. To je kapitalisticki trik oces vecu platu onda deri kozu sa sebe. A sto se tice zena koje imaju veliki brojku nece se ta zadrzati u borbi jer da joj nije pre bilo tesko ne bi ni tada to radila. Nije za brak. Nema tu puno filozofije.

Njenih puno I tvojih puno su dva razlicita pojma
gde je razlika ? I zasto je seks, posebno ako se tice lepseg pola, toliko problematicna tema za ove nase balkanske vukoyebine ?
Jedino ne opravdavam zene koje se seksaju iz nekakve materijalne koristi (sponoruse, prosti.tutke, starlete..........) ali ako se neko seksa iz zadovoljstva, rekreacije, iz emotivnih razloga, fizicke potrebe..........u mojim ocima, takva osoba je pozitivna........bez obzira na pol.

Sto se tice vise rada od 8 sati je nista drugo do gubljenje zdravlja. To je kapitalisticki trik oces vecu platu onda deri kozu sa sebe. A sto se tice zena koje imaju veliki brojku nece se ta zadrzati u borbi jer da joj nije pre bilo tesko ne bi ni tada to radila. Nije za brak. Nema tu puno filozofije.
I opet nema problema jer se ne opterećujem sa tim stvarima. Ne mora da bude za brak, biće za nešto drugo....

gde je razlika ? I zasto je seks, posebno ako se tice lepseg pola, toliko problematicna tema za ove nase balkanske vukoyebine ?
Jedino ne opravdavam zene koje se seksaju iz nekakve materijalne koristi (sponoruse, prosti.tutke, starlete..........) ali ako se neko seksa iz zadovoljstva, rekreacije, iz emotivnih razloga, fizicke potrebe..........u mojim ocima, takva osoba je pozitivna........bez obzira na pol.
U Srbiji su svi nervozni jer seksa nema. Zato imamo gomilu nenormalnih muškaraca i žena koji traže svakome trn u oku a kod sebe panj ne vide. Da se jebemo više bili bi i bolji narod.

U Srbiji su svi nervozni jer seksa nema. Zato imamo gomilu nenormalnih muškaraca i žena koji traže svakome trn u oku a kod sebe panj ne vide. Da se jebemo više bili bi i bolji narod.
na zapadu, svi uvek mirni, nasmejani, dolaze na poso vedri i raspolozeni.............oma znas kako su proveli noc.
Kod nas uvek svi nadrndani, ne sme nista da pitas, reze ko kerovi, odes na neki salter, samo sto te ne izgrebu i ne ispljuju...........................................................

Ti preuvelicavas ona minimizuje tu je razlika

Не би се ти фокусирала на њих уопште да нису твој избор.
У преводу неко те зајебо.:mrgreen:
Misliš neko mora da bude zaeban da bi provalio loše izbore tj. principe i da mu se ne bi svideli

Npr. moram da se učlanim u SNS i da me zaebu da bih skapirala da su pokvareni i mi se to ne sviđa

Ali ne, ipak ne moram

Meni smetaju zato sto nikad nisam mogao shvatiti da odredjene zene imaju toliko neobuzdanu zelju da budu prejahane od raznih džokeja.
Npr. bio sam s jednom kojoj sam bio 26ti i ona je meni bila dosta cudna sto je to uopste meni pricala i sto je to odradila i mogu vam reci da nije normalna, bez obzira sto je imala dosta drugih kvaliteta.
Ne znam ja sam incel i onda me boli uvo jer sebe smatram losim materijalom za vezu.

Meni smetaju zato sto nikad nisam mogao shvatiti da odredjene zene imaju toliko neobuzdanu zelju da budu prejahane od raznih džokeja.
Npr. bio sam s jednom kojoj sam bio 26ti i ona je meni bila dosta cudna sto je to uopste meni pricala i sto je to odradila i mogu vam reci da nije normalna, bez obzira sto je imala dosta drugih kvaliteta.
Мени не сметају. Смета ми када жена глуми да никада није имала човека и када крије нешто, а онда се испостави да се не зна број.

Back