- Poruka
- 15.424
Pa to, vecina zasigurno i nisu pacenici, ima super muškaraca, al jednostavno mnogi ne znaju kako. I u startu nemaju sasnu da se pokazu u najboljem svetlu. Najgore je za muskarca ako je npr stidljiv, to je pisi propalao. Pogotovo ako su oboje stidljivi, frustracija i neprijatna tisina na prvom sastanku zagarantovana.Upravno tako. Baš ono što sam hteo reći samo malo preciznije. Zato sam rekao da ženama to ne možeš objasniti. Većina njih na lageru ima broj "paćenika" koji je "smaraju". Mnogi i nisu uopšte paćenici ali one vole tako da ih zovu. Jer paćenici su svi oni koji nisu taj jedan badža na kog se one lože ali, jbga, taj neće nju.
Ima svakakvih zena, ne bih generalizovao, sve moje ozbiljne veze su bile sa zenama kojima ja skidam kapu do poda, u svakom smislu te reci, ali zasigurno da ima tona takvih koje odgovaraju opisu.Žene samo vole da prodaju priču o emocijama, pažnji i pravoj ljubavi ali su u stvari mnogo površnije i proračunatije od muškaraca. Lako prelaze sa jednog na drugog, ako treba i ako je njegova priča bolja.
I nije ovo nikakav napad na žene niti nazivanje ku..ama, to je prosta priroda. Muškarci što pre to shvate i savladaju, imaće više uspeha kod njih.
Ne znam, dosta tema sam otvorio na racun danasnjih muškaraca, a samo sam jos vise zbunjen.