Da li vam smetaju dođoši?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, da ... docekali ih stalnim povecanjima cena rentiranja :aha:

piedpiper04-1.jpg

Pa da se primetiti to neprijateljsko raspolozenje.....Recimo u Kg-u primetio sam da je puno ljudi nezadovoljno Srbima sa Kosova. To je zbog onih koji su prodali sve tamo za neke silne pare,a onda doshli ovde. Medjutim to zaista samo po sebi nije problem da nisu poceli da se udruzuju u plemenske saveze na koje je ovaj narod odavno postao alergican. Bosanci mi nisu losi ni malo,a i Krajisnici su mi super!
Pa to je zato sto ih kod vas skoro ni nema .Ko sto su ovima ovde Bosanci i Krajisnici trn u oku jel ih ima gomila , a Kosovari im uopste ne smetaju posto ih u Vojvodini skoro ni nema , mada na srecu taj antagonizam je sve manji i sve vise postaju deo ovdasnjeg drustva ,a mladji su potpuno "asimilirani " .

U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.

Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.

Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.
И ја сам антифашиста, али трудим се да не будем у друштву лажних "антифашиста" као што си ти.

U Beogradu nisu dodjosi jedino oni koji poticu iz uglednih porodica predratnog Beograda.Onih porodica uglednih trgovaca, zanatlija, industrijalaca i intelektualaca koje su chobani zvani partizani, sve redom ili poubijali ili proterali, oduzevsi im sve sto su oni sticali generacijama.A onda se uselili u njihove rezidecnije -kuce, vile na Dedinju, Senjaku...da orgijaju.I dan danas, potomci istih tih cobana suvereno unistavaju nase drustvo.Jer te iste potomke stiti zlocinacko drustvo DB-a, nasledjeno iz Brozovog i Slobinog vremena...:evil:

U Beogradu nisu dodjosi jedino oni koji poticu iz uglednih porodica predratnog Beograda.Onih porodica uglednih trgovaca, zanatlija, industrijalaca i intelektualaca koje su chobani zvani partizani, sve redom ili poubijali ili proterali, oduzevsi im sve sto su oni sticali generacijama.A onda se uselili u njihove rezidecnije -kuce, vile na Dedinju, Senjaku...da orgijaju.I dan danas, potomci istih tih cobana suvereno unistavaju nase drustvo.Jer te iste potomke stiti zlocinacko drustvo DB-a, nasledjeno iz Brozovog i Slobinog vremena...:evil:

slazem se u potpunosti!

Kolonisto, izbeglice jesu dođoši. Zapravo jedni od dođoša.

РАЗЛИКА ЈЕ САМО У ЈЕДНОМ....
ТВОЈЕ ПРЕДАКЕ, АКО СИ СРБИН, ЈЕ ДОВЕО АРСЕНИЈЕ У СЕПЕТИМА
А ОВИ ДАНАС СУ ДОШЛИ АУТОМОБИЛИМА И ТРАКТОРИМА.
А ОНО ШТО ИХ ПОВЕЗУЈЕ, ДА СУ ПОБЕГЛИ ОД НЕВОЉЕ.

ПС
Молим те да научиш разлику у терминологији
Дођош
Избеглица
Прогнано лице
НИ ЈЕДАН СРБИН, СА БИЛО КОЈЕ СТРАНЕ СВЕТА ДА ЈЕ ДОШАО
У СРБИЈУ, НЕ МОЖЕ БИТИ ИЗБЕГЛИЦА.
;) ;) ;)

U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.

Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.

Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.

a iz koje li su rupe tvoji preciispuzali pre nego što su se skrasili tu gde si se ti ispilio! Svako na ovom svetu je dođoš, pa tako i ti i tebi slično, svi su došli na neku zemlju na kojoj je neko pre njih bio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back