tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
da, da ... docekali ih stalnim povecanjima cena rentiranja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene naterala muka i nesreca sto ovde sve smrdi pa bih da se preselim na miami beach ili hawaye..al ybg oni znaju sta rade i ne primaju dodjose
Ти не само да ниси антифашиста,него обрнуто.Прочитај шта си написао а онда удари 5х главом о зид,па опет прочитај шта си написао.Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica.
Pa to je zato sto ih kod vas skoro ni nema .Ko sto su ovima ovde Bosanci i Krajisnici trn u oku jel ih ima gomila , a Kosovari im uopste ne smetaju posto ih u Vojvodini skoro ni nema , mada na srecu taj antagonizam je sve manji i sve vise postaju deo ovdasnjeg drustva ,a mladji su potpuno "asimilirani " .Pa da se primetiti to neprijateljsko raspolozenje.....Recimo u Kg-u primetio sam da je puno ljudi nezadovoljno Srbima sa Kosova. To je zbog onih koji su prodali sve tamo za neke silne pare,a onda doshli ovde. Medjutim to zaista samo po sebi nije problem da nisu poceli da se udruzuju u plemenske saveze na koje je ovaj narod odavno postao alergican. Bosanci mi nisu losi ni malo,a i Krajisnici su mi super!
Ovo nije istina!
Moraš biti debil.... pa da ti smetaju oni koje je u tvoju zemlju naterala muka. nesreća, to što su ostali bez doma...
Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica.
И ја сам антифашиста, али трудим се да не будем у друштву лажних "антифашиста" као што си ти.U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.
Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.
Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.
U Beogradu nisu dodjosi jedino oni koji poticu iz uglednih porodica predratnog Beograda.Onih porodica uglednih trgovaca, zanatlija, industrijalaca i intelektualaca koje su chobani zvani partizani, sve redom ili poubijali ili proterali, oduzevsi im sve sto su oni sticali generacijama.A onda se uselili u njihove rezidecnije -kuce, vile na Dedinju, Senjaku...da orgijaju.I dan danas, potomci istih tih cobana suvereno unistavaju nase drustvo.Jer te iste potomke stiti zlocinacko drustvo DB-a, nasledjeno iz Brozovog i Slobinog vremena...![]()
Kolonisto, izbeglice jesu dođoši. Zapravo jedni od dođoša.
Cjeli zivot sam dodjos...
***** mamu domorodcima...
Cjeli zivot sam dodjos...
***** mamu domorodcima...
U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.
Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.
Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.