Da li vam smetaju dođoši?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Будале увек себи нађу себи слично друштво.

@Аутор теме: Избеглице нису дођоши, избеглице су једно, а "дођоши" су друго... и то би бар неко ко о томе говори требало да зна.

Kolonisto, izbeglice jesu dođoši. Zapravo jedni od dođoša.

I inache sam u zivotu protiv svake generalizacije pa tako i ove. Ne smeju se svi stavljati u isti kosh. Nije u redu svoju mrznju prema onima koji su zloupotrebili nashu gostoljubivost projektovati i na one koje je muka naterala da dodju ovamo i koji josh,mucenici, zive ispod svake granice siromashtva.

Mi smo njih dočekali sa sendvičima i garderobom, a oni bi nas sa puškom na slepoočnicu.

Ако под "вас" подразумеваш грађане Србије који су то били и пре 2000, онда молим те, мене и већину осталих одатле изузми, јер не може ненормалан и исфрустриран припадник неке шире заједнице да говори у име свих.

Можеш говорити у име ксенофоба, искомплексираних неспособњаковића, србофоба, шовиниста, неонациста (да, неонациста, јер се ти као "антифашиста" залажеш за нечије протеривање и "враћање", а 90% њих сада већ има српско држављанство као и ти) и других минорних и екстремних група којима је пре место у изолацији или иза решетака, него на слободи. :)

У Срем их је можда и највише дошло...има их свакаквих...
Више ми сметају овакви као ти...

Управо тако.

И мени у Србији највише сметају људи попут овог нео-... што се лажно потписује као "денацификатор". Не знам како бих га назвао. Хрват није, па да га назовем нео-усташом, а под неонацистима и фашистима се углавном мисли на оне који форсирају српски национализам, а не на оне који у Србији пропагирају фашизам према Србима. Петоколонаш, можда?

Сва срећа што је таквих људи мало.

Srbi protiv Srba: Vojvodjani protiv Srbijanaca, južnosrbijanci protiv ostatka Srbije, Srbi iz Srbije protiv Srba preko Drine...:roll:

skroz bez veze.... ipak, postoji nešto što se zove - gen.... od toga i kada hoćeš ne možeš da pobegneš...

ja, na primer, i zato neću da prestanem da pušim.... pušili ne-pušili svi poumiraše od raka grla ili pluća...

kapiraju li poentu ili....???

Menjam.Se
već smo ustanovili da si kolonista, prema tome nemaš pravo da pišeš na ovoj temi :)

Ја по годинама не могу да будем колониста. Не могу чак ни моји родитељи, једино могу бабе и деде. А нико од њих није колониста, банаћански су староседеоци и жалосно је што покушаваш да ме увредиш нечим... што заправо и није увреда, него само гола лаж. Али то опет говори само о твом менталном склопу. :)

Имам пуно право да пишем на овој теми и да запушавам уста штеточинама и гадовима попут тебе, који могу овакве монструозности да покрећу и отварају. Имам на то право као неко коме је Србија једина држава и једини завичај, зато само оволико и пристојан. Да сам неко од оних о којима овако говориш, јеб'о бих ти, што се каже, матер. :)

А модераторе питам, опет по ко зна који пут. Ако су шовинизам, ксенофобија, говор мржње и позивање на линч и протеривање на форуму забрањени, па закључавате теме које само и замиришу на то, ову не само да треба да закључате, него и да је обришете, а налог "денацификатор" трајно да банујете.

U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.

Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.

Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.

..smetaju mi oni oni koji ne zele da se uklope u vrednosti i obichaje sredine u koju su doshli ,oni koji nisu zahvalni za pruzenu drugu shansu i josh pljuju po onima u kojim mestima zive ,ostali su mi ok ........................

naravno da mi smetaju dodjosi!
kao rodjenom beogradjaninu,muka mi je od kojekakvih naglasaka u centru beograda!!
na svakom cosku nalecem na crnogorce koji su,umesto da pokusaju da se kultivisu,doneli svoj primitivizam i nevaspitanje i ponasaju se kao da su u najmanju ruku osvojili bg....
da ne pricam o tome da zbog njih za nase studente nema mesta na fakultetima, a takodje su zauzeli sva direktorska mesta!
to nema nigde u evropi da stranci imaju prednost nad drzavljanima neke zemlje ili da u najmanju ruku imaju ista prava i uslove kao mi.
to govorim iz iskustva nekoga ko je ziveo i studirao u austriji.jedini posao koji sam ja kao srbin mogao tamo da radim je deljenje flajera na ulici....

Kolonisto, izbeglice jesu dođoši. Zapravo jedni od dođoša.

На твоју жалост, нисам колониста него неко са толико чистим староседелачким "педигреом", да о томе можеш само да сањаш и да плачеш од муке што ти људи попут мене не дају за право, него те се одричу и напушавају те. :)

"Дођоши" су колонисти након 1945. Избеглице нису "дођоши", јер нису дошли, него су протерани и прихваћени. И доста њих више и нема статус избеглица, него су грађани Србије као и ти... :whistling:

Тако да само можеш да немоћно чупаш косе и трудиш се да своју искомплексираност и фрустрираност по оваквим темама маскираш у неку тобоже супериорност. А истина је да си назадан у сваком погледу. И интелектуалном, и моралном, и што се тиче културе и васпитања. Дно дна, талог. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back