- Poruka
- 5.939
Сагласан!
Будале увек себи нађу себи слично друштво.
@Аутор теме: Избеглице нису дођоши, избеглице су једно, а "дођоши" су друго... и то би бар неко ко о томе говори требало да зна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сагласан!
Будале увек себи нађу себи слично друштво.
@Аутор теме: Избеглице нису дођоши, избеглице су једно, а "дођоши" су друго... и то би бар неко ко о томе говори требало да зна.
I mene naterala muka i nesreca sto ovde sve smrdi pa bih da se preselim na miami beach ili hawaye..al ybg oni znaju sta rade i ne primaju dodjose
Ja koliko sam uspeo da ih upoznam, video sam da su ti ljudi mnogo vredniji od nas!Zahtevam od njih samo da se manu plemenskog i brđanskog mentaliteta. Ja se ipak nadam da su to ljudi došli u Vojvodinu a ne medvedi u pećinu, a oni pokazuju da su medvedi.
a ti si baš probao da odeš ? ili ovde samo iz navike, dosade kakiš?
Mi smo njih dočekali sa sendvičima i garderobom, a oni bi nas sa puškom na slepoočnicu.
I meni je jako žao što sam rođen ovde. Više bih voleo da sam se rodio na Sejšelima ili Karibima.
Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti.
У Срем их је можда и највише дошло...има их свакаквих...
Више ми сметају овакви као ти...
Luda kuca!Srbi protiv Srba: Vojvodjani protiv Srbijanaca, južnosrbijanci protiv ostatka Srbije, Srbi iz Srbije protiv Srba preko Drine...![]()
Srbi protiv Srba: Vojvodjani protiv Srbijanaca, južnosrbijanci protiv ostatka Srbije, Srbi iz Srbije protiv Srba preko Drine...![]()
jos nisam cuo da je neko umro od pusenjaskroz bez veze.... ipak, postoji nešto što se zove - gen.... od toga i kada hoćeš ne možeš da pobegneš...
ja, na primer, i zato neću da prestanem da pušim.... pušili ne-pušili svi poumiraše od raka grla ili pluća...
kapiraju li poentu ili....???
Menjam.Se
već smo ustanovili da si kolonista, prema tome nemaš pravo da pišeš na ovoj temi![]()
U Srbiju je došlo preko pola miliona izbeglica. Osim siromaštva, doneli su i specifičan mentalitet koji je divljiji od našeg.
Ima ih svakakvih, ali generalno su bahati a neretko i vrlo vrlo prosti. Što se mene tiče, odmah mogu svi da se vrate tamo... Tamo daleko.
Trudim se da ih izbegavam. Ja jesam antifašista i multietničar, ali trudim se da ne budem u društvu Roma i izbeglica. Jednostavno ne prijaju mom mentalitetu.
Kolonisto, izbeglice jesu dođoši. Zapravo jedni od dođoša.
..smetaju mi oni oni koji ne zele da se uklope u vrednosti i obichaje sredine u koju su doshli ,oni koji nisu zahvalni za pruzenu drugu shansu i josh pljuju po onima u kojim mestima zive ,ostali su mi ok ........................
jos nisam cuo da je neko umro od pusenja