Да ли вам смета да ваша девојка има много другова и обратно?

Ako voli da ima i ima puno drugarica oko sebe sa kojima se često druži, onda to znači da bi kresnuo barem par njih a u dogledno vreme će se to i desiti. Što znači da mi to ne smeta još ću da se naložim ako je macan koji ima samo tu svrhu 😁. A ko želi neku monogamnu vezu ne bi trebalo takve da uzima ozbiljno. Dečko jedne moje drugarice je tako stalno imao cimerke i drugarice, pa se ispostavilo da se sa svima kresao 😁🙃.. Što veći broj cimerki veći grupnjak lol

Hoću da kažem da su to priče za malu decu
Слажем се

Ни мене не брину нити сам љубоморан што говорим петнаести пут али није ми скроз свеједно. Ајде нека мми је 97% свеједно али подсетићу да је ддевојка, када смо се разишли, после пар дана смувала са другом, колико сам упућен, и ево идаље су заједно
to si trebo da vidis pre
batize

ja sam jednom izasao tako sa devojkom sa kojom sam bio 8 dana
i sedimo i ona tako zvera tamo amo
cekira likove
ja velim da me ne varaju moje oci sokolske
kada ono jok

i ja ustanem i odem i ne kazem ni tjao hurvo
Тако је, тако и треба. Слична прича је са овом само смо ми били месец дана. Још јој ја дебил да је изненадим купим сребрни ланчић. А она каже као "јаоо а знаш ја би на паузу мало сам се охладила". Па се смувала са другом, ваљда🤔😭

Тако је, тако и треба. Слична прича је са овом само смо ми били месец дана. Још јој ја дебил да је изненадим купим сребрни ланчић. А она каже као "јаоо а знаш ја би на паузу мало сам се охладила". Па се смувала са другом, ваљда🤔😭
pa ti si papak brate sladki

meni jedna hlinka uhrala zipo upaljac i kao zeza se i kaze jel da da si mi dao
ja joj kazem spusti to
dodjem ja huci nemami upaljaca

e reho sat tju ti milosnu maiku iepati
odem i prebiem njih troje

Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.

Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...

На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.
Pa sad znaš kako. Lako može da se okrene priča pa ti ljubomoran i da te ostavi. Ne mozemo verovati toliko njoj, ali, pogotovo, tim drugarima. Ako jedan krene i navali bez obzira što zna njeno stanje, a njoj se svidi eto ode p(t)ichyca.
Znam za primer da su ljudi odrasli ona udata i deca, on valjda razveden, muz i taj su drugari. Onda se ona smuva s njim i pukne brak, deca kod nje. Ona nije imala svoje drugove nego od muza, pa eto šta se desilo.

pa ti si papak brate sladki

meni jedna hlinka uhrala zipo upaljac i kao zeza se i kaze jel da da si mi dao
ja joj kazem spusti to
dodjem ja huci nemami upaljaca

e reho sat tju ti milosnu maiku iepati
odem i prebiem njih troje
Хахахаха ма нисам хтео да је заустављам јер просто чим је она хтела паузу и то, то није било то. То што сам јој ја купио ланчић мислећи да ће трајати је само моја грешка

Pa sad znaš kako. Lako može da se okrene priča pa ti ljubomoran i da te ostavi. Ne mozemo verovati toliko njoj, ali, pogotovo, tim drugarima. Ako jedan krene i navali bez obzira što zna njeno stanje, a njoj se svidi eto ode p(t)ichyca.
Znam za primer da su ljudi odrasli ona udata i deca, on valjda razveden, muz i taj su drugari. Onda se ona smuva s njim i pukne brak, deca kod nje. Ona nije imala svoje drugove nego od muza, pa eto šta se desilo.
Знам за милион таквих случајева, само не у браковима, ипак, још нисам дошао до те фазе зрелости🤔 али могу се сложити.

tebi trebaju crtaci i barbike a ne muskarci
tjuti tu i uchi chkolu neku
Има година колико и ја, ушла је у 20ту, можда је за вас дете који имате 30+ ал сетите се себе кад си био клињо, како су ти изгледали људи који иду у средњу... Ко људи

Она је завршила средњу колико ја знам

Има година колико и ја, ушла је у 20ту, можда је за вас дете који имате 30+ ал сетите се себе кад си био клињо, како су ти изгледали људи који иду у средњу... Ко људи

Она је завршила средњу колико ја знам
idi uchi ckoli neki

Back