- Poruka
- 43.109
O čemu mislite kad je odgledate?
Muzika je posebna i daje ton celoj sceni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa i film je malo neprijatan; mislim, kako se nositi sa tom neprijatnoscu.Pa ok na film, ali ova poslednja scena je baš pomalo neprijatna, uznemirujuća
JestePa ok na film, ali ova poslednja scena je baš pomalo neprijatna, uznemirujuća
Ne mislim ništa, ne mogu otvoriti.
O čemu mislite kad je odgledate?
Muzika je posebna i daje ton celoj sceni.
Ne mislim ništa, ne mogu otvoriti.
Није узнемирујућа, напротив, беже у слободу, нови живот.
Хмм, шта изаберуupravo to
šta ih čeka
Od kad je brak sloboda?Није узнемирујућа, напротив, беже у слободу, нови живот.
Nisu se oni vencali.Od kad je brak sloboda?
Беже од окова малограђанске средине, нема везе са браком.Od kad je brak sloboda?
jesam, kad sam bio maliБеже од окова малограђанске средине, нема везе са браком.
Си гледо филм, м?

Маштао си да крешеш мисис Робинсон ор нот?jesam, kad sam bio mali
![]()

ofkorsМаштао си да крешеш мисис Робинсон ор нот?![]()
To je jedan od filnmovi koji svi znaju, znaju ključne stvari, kao Mr. Robinson, a puno ljudi ga nije gledalo. Kao što većina zna za Rat i Mir, ali nisu čitali.Беже од окова малограђанске средине, нема везе са браком.
Си гледо филм, м?
Samo seksNisu se oni vencali.
Па времена се мењају а и ми. Волим повремено да погледам неки од старих филмова да видим како ћу га сад доживети. Има једнако јаких, има и онако али увек приметиш нешто још.To je jedan od filnmovi koji svi znaju, znaju ključne stvari, kao Mr. Robinson, a puno ljudi ga nije gledalo. Kao što većina zna za Rat i Mir, ali nisu čitali.
Apropo "kultnih" filmova, skoro sam gledao neki i danas to više nije to. Drugim rečima, u očima današnjih gledalaca mnogi od tih filmova ispadaju izvikani.