- Poruka
- 75.549
Da li vam se nekad pričinjava da vam telefon vibrira u džepu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne, ali povremeno tripujem da/ili stvarno čujem odlazeće i dolazeće poruke, i to samo u svojoj sobi u određeno doba dana.
Ja ne visim na tel ali mi je skoro uvek u džepu. Mislim da se stvara neki refleks jer mi se desi da osetim vibraciju a telefon mi uopšte nije u džepuTo se zove fantomska vibracija. Veoma rasprostranjen fenomen i problemcic, ako tako mogu da kazem, a da ne budem lose shvacena. Obicno se javlja kao rezultat anksioznosti, stresa. Obicno takav problem imaju ljudi koji veci deo vremena provode uz telefon, pa mozak na neki nacin pogresno tumaci neke osecaje na kozi ka vibraciju televona, iako isti zapravo ne vibrira.
Podsvest je zanimljiva stvar. Može da se desi da očekuješ poruku, poziv. A tu je i situacija da se telefon pomeri dok hodamo, pa se stvori senzacija vibriranja.Ja ne visim na tel ali mi je skoro uvek u džepu. Mislim da se stvara neki refleks jer mi se desi da osetim vibraciju a telefon mi uopšte nije u džepu
Ne, ništa ne očekujem, samo osetim vibraciju, pipnem se za džep i vidim nema telefona.Podsvest je zanimljiva stvar. Može da se desi da očekuješ poruku, poziv. A tu je i situacija da se telefon pomeri dok hodamo, pa se stvori senzacija vibriranja.
To znaci da ti je neko drpio telefon. Samo kazem...Ne, ništa ne očekujem, samo osetim vibraciju, pipnem se za džep i vidim nema telefona.