Koji je tvoj "srećan period"?
Pa sad ja kao neko ko je rodjen sredinom 80-ih i ko je sad u nekom naponu snage, energije, itd ovo bi trebalo da je neko "moje vreme" i period kad sam ono najproduktivniji i kada mi je život najdinamičniji, najzanimljiviji, kada se najviše krećem, itd , medjutim to se baš nešto i ne dešava jer sam nekako malo nesnadjen da kažem i nesto baš i ne plivam najbolje u datim okolnostima i ono samo okruženje u kome se nalazim ne mogu da kazem da mi bas odgovara, takodje ne svidja mi se ni sistem vrednosti koji vlada, ni atmosfera i energija koja vlada okolo i medju ljudima, ono teško se uklapam u bilo kakav kolektiv, itd i nekad zaista imam taj utisak nisam bas dizajniran i skrojen za ovo vreme i ovo okruženje, ono wrong place - wrong time i nekako oduvek sam imao malo onako utisak da je ovo okruženje u kome se nalazim nekako previse mračno, previse negativno naelektrisano, prebrzo i previše zahtevno za neko moje poimanje stvarnosti i naspram moje prirode i senzibiliteta i da je evidentno da se ne uklapam bas najbolje.
Mada u biti ja sam jos odavno sebi izgradio neki mikro-kosmos, okružio se stvarima koje me zanimaju i koje mi prijaju (tipa sport, basket, trening, muzika, stripovi, knjige i proučavanje razno-raznih stvari, filmovi, dokumentarci, itd) i ono živim si u nekom svom svetu i furam si neki svoj fazon pa nemam toliko ni dodira sa samim vremenom i okruženjem u kome se nalazim.
A sad "srećan" period je svaki i nijedan jer ono skapirao sam da to dal je neki period srećan ili je sranje zapravo je samo stvar percepcije i doživljaja i da ima više veze samnom iznutra nego sa nekakvim spoljnim okruženjem i okolnostima.