Paramparčad
Početnik
- Poruka
- 25
Ako jeste kako ste reagovali?
Ako nije,sta mislite,kako bi ste odreagovali?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf...jeste...i bilo je grozno..kako sam reagovala...jedva sam utekla!
Ruzno je bilo koga prozivati i diskriminisati, ma koliko bio protiv toga, ali, kao i kod strejt osoba, kad neko ne razume...
Hahahahaha...brza si srecom...
Jeste,a kako sam reagovala,pa tako što sam rekla da više volim kad na muško miriše
Što ja nekoga diskriminišem ako ona mene ugrožava i seksualno me uznemirava... alo bre...o čemu ti pričaš..ili samo ponavljaš ono što si videla i čula na televiziji?!
Slazem se sa tobom, ali moja poenta nije da ih ne treba ignorisati, naprotiv, samo to isprva treba uraditi kao i sa bilo kojom drugom strejt osobom koja prema nama postupa na isti nacin. Ako i nakon prvog odbijanja ne shvata da nismo zainteresovani, onda se zaboravljanje na toleranciju svakome moze oprostiti.
Aman ova mene nije startovala normalno... pa to mi se nije desilo ni od muškarca... a eto desi mi se od žene... majko mila, šta me snađe!
slomio sam mu sve zube,kljucnu kost i obe noge
slomio sam mu sve zube,kljucnu kost i obe noge
Onda mislim da si 'ladno mogla i da je odrobijas sa apetitom
Aaaa uuu čoveče ala si ti agresivan...sva sam se naježila..jer može to malo suptilnije da se kaže...možda tako lomiš i ženske kosti..brrrrr...