Da li vam se ikad desilo...

Iskreno:
Meni najčešće prulaze, otvoreno, životinje.
Bez obzira na pol, hoće da ih pomazim..
ajde da se menjamo
Golden Retriever Dog GIF

...da vam pridju pripadnici istog pola i pitaju vas da li ste mozda biseksualni ili gej?
JER MENI JESTE.
Prilaze mi neke devojke kada sam bila u klubu i kao jao sto si lepa, da nisi mozda bi...

da, dobila sam jednom kompliment od jedne prelepe lezbejke da sam prelepa. to mi je najlepši kompliment u životu, i kad god neki muškarac proba da me spusti ili pokuša da natera da sumnjam u sebe, samo se setim tog komplimenta i pomislim - pu jado impotentna, ja mogu da imam više pičaka od tebe

da, dobila sam jednom kompliment od jedne prelepe lezbejke da sam prelepa. to mi je najlepši kompliment u životu, i kad god neki muškarac proba da me spusti ili pokuša da natera da sumnjam u sebe, samo se setim tog komplimenta i pomislim - pu jado impotentna, ja mogu da imam više pičaka od tebe
I ja sam dobio od pedera.
Tvrdio je da bolje puši od bilo koje žene.
Možda i nije bio kompliment meni, iako je hteo da mi ga ******?
Više kao sopstvenom priznanje umešnosti, koje sam ja trebao da prigrli oberučke?
Rekao bih nešto, ali nema potrebe? ;)
Znamo se?
Makar neki to misle..

Био ја на мору, пре више од десет гона, у Паралији.

Било веће друштво, што ми што смо тамо отишли, што упознали неко друштво. И седимо код нас на тераси до касно. Кад је дошло време за разилажење, кренемо на различите стране, свако да испрати некога, па ћемо да се вратимо кући. Паралија је мала, за пар минута одеш, испратиш и вратиш се. И ја се први вратим до смештаја. Међутим, вила је била закључана, а ја нисам имао кључ.

Топло, летње време, и није ми био проблем да сачекам некога ко има кључ да се врати. Потрајало би, вероватно неколико минута. И тако, стојим ја испред виле у Паралији, руке у џеповима, топло летње време, можда...један, два ноћу. Пријатно вече, руке у џеповима, чекам, гледам у небо, размишљам.

Прођу нека кола (вила је на углу), скрену у суседну улицу, али се одмах та кола врате у рикверц, и врате се путем којим су дошла.

Рачунам, уш'о човек у једносмерну улицу или тако нешто. Можда се мало загубио, туриста, па и не зна улице Паралије, мада су све под правим углом.

После пар минута, та кола се враћају и стају испред мене. Помислим, опет овај што се изгубио. Још тражи где треба да оде. Спушта се сувозачев прозор, у колима неки лик. Рачунам, саће да ме пита за смер, нпр. како да дође о цркве, или где је та и та вила.или тако нешто. Каже он мени нешто (Грк), ја приђем колима, тј. оном отвореном прозору на сувозачевим вратима, рек'о:"Не разумем". На српском. Он схвати да сам странац, и каже поново нешто, нисам у том тренутку разумео, јер је истовремено десном руком симулирао покрете за мастурбацију. Ја згранут, рек'о:"Молим????", а он мени опет исти покрет и:"Ај лајк јор дик!". Ја згранут, сав наиван, мислио, 'оће да пита за смер или нешто слично....и ја њему;"Ма, **** you!!!" И оде човек.

Сви грци су пeдери. То им је још од почетка историје тако.

У наставку чекања, дође и неки пар на мотору (а никог другог, осим мене, нема на улици, није била од неких прометних улица, а плус што је било касно, а Паралија, као и сва грчка места, је мирно место за одмор. Дође неки пар на мотору (мушко и женско), и питају ме нешто. Поучен претходним искуством, помислим да ће да понуде тројку, али како су схватили да не зборим грчки одустали су и отишли.

Трећа ситуациија (не сећам се да ли је по реду), пролазила су нека црвена кола, из кола ме снимала особа у колима кроз отворен прозор. Дуга плава коса, међутим, деловала је као перика, а особа није деловала као да има женско, већ мушко лице. Деловало ми је као неки транџа.

И све то се дешавало у неком временском оквиру од 10-15 минута, док се неко од друштва ко има кључ од виле није вратио.

Ситуација број 2.

Опет ја у Грчкој на летовању. Овај пут Крф, Кавос (најслабије летовање, Кавос није неко репрезентативно место, заобиђите га).

Ја у неком клубу, ту излазе наши. И, припишки ми се, одем ја до тоалета. А тамо уместо писоара, имају не појединачно писоаре, него уз сам зид, као нека велика када или тако нешто, озидана. У старијим јавним зградама код нас (нрп. зграда старе дуванске индустрије у Нишу) је ибло исто то, озидано са белим плочицама, али су ту, у старој дуванској биле славине за умивање и сл. а овамо у Кавосу је то један велики писоар.

И тако, ја изнад тог писоара, заокупљен својим мислима пишким, концентрисан на свој тренутни задатак.

Дигресија: У холивудским филмовима постоји нека фора, кад геј у тоалету хоће да види да ли је особа за суседним писоаром геј, овај приви овом другом похвали сат. Оно..."Најс воч", као...гледа у сат, а мисли на пишу.

И, ја тако заокупљен својим мислима, и тренутним задатком, сав у својим размишљањима, концентрисан не мислим на околину.

Поред, на, рецимо, метар и по или тако нешто, можда мало више од метра, стоји неки лик, сав као папагај. Офарбана коса у...не сећам се, нека дречава боја, ваљда жута, нпр. црвени сако...или тако нешто..сав у бојама неким...не сећам се тачно. И од тад је прошло пуно година. Али..рачунам...на мору је, а на мору се људи облаче и понашају онако како не би у реалном свету, ап је решио да се накинђури као папагај за летовање.

И док ја тако пишким, заокупљен својим мислима, он, одједном, куцка ме прстом по рамену:"Еј, брате, је л' знаш можда кол'ко има сати, а?"

А ја прекинут на пола битног посла вичем:"Чекај бреј....немо' сад, видиш да пишам, аман!!!"

Е, сад...ја не знам да ли ме тај мувао, па је зато помињао сат у сред мог битног посла, али сам повезао са оним холивудским филмовима. Све у свему, баш непријатно кад те тако неко прекине у сред испуштања вишка течности из организма.

Био ја на мору, пре више од десет гона, у Паралији.

Било веће друштво, што ми што смо тамо отишли, што упознали неко друштво. И седимо код нас на тераси до касно. Кад је дошло време за разилажење, кренемо на различите стране, свако да испрати некога, па ћемо да се вратимо кући. Паралија је мала, за пар минута одеш, испратиш и вратиш се. И ја се први вратим до смештаја. Међутим, вила је била закључана, а ја нисам имао кључ.

Топло, летње време, и није ми био проблем да сачекам некога ко има кључ да се врати. Потрајало би, вероватно неколико минута. И тако, стојим ја испред виле у Паралији, руке у џеповима, топло летње време, можда...један, два ноћу. Пријатно вече, руке у џеповима, чекам, гледам у небо, размишљам.

Прођу нека кола (вила је на углу), скрену у суседну улицу, али се одмах та кола врате у рикверц, и врате се путем којим су дошла.

Рачунам, уш'о човек у једносмерну улицу или тако нешто. Можда се мало загубио, туриста, па и не зна улице Паралије, мада су све под правим углом.

После пар минута, та кола се враћају и стају испред мене. Помислим, опет овај што се изгубио. Још тражи где треба да оде. Спушта се сувозачев прозор, у колима неки лик. Рачунам, саће да ме пита за смер, нпр. како да дође о цркве, или где је та и та вила.или тако нешто. Каже он мени нешто (Грк), ја приђем колима, тј. оном отвореном прозору на сувозачевим вратима, рек'о:"Не разумем". На српском. Он схвати да сам странац, и каже поново нешто, нисам у том тренутку разумео, јер је истовремено десном руком симулирао покрете за мастурбацију. Ја згранут, рек'о:"Молим????", а он мени опет исти покрет и:"Ај лајк јор дик!". Ја згранут, сав наиван, мислио, 'оће да пита за смер или нешто слично....и ја њему;"Ма, **** you!!!" И оде човек.

Сви грци су пeдери. То им је још од почетка историје тако.

У наставку чекања, дође и неки пар на мотору (а никог другог, осим мене, нема на улици, није била од неких прометних улица, а плус што је било касно, а Паралија, као и сва грчка места, је мирно место за одмор. Дође неки пар на мотору (мушко и женско), и питају ме нешто. Поучен претходним искуством, помислим да ће да понуде тројку, али како су схватили да не зборим грчки одустали су и отишли.

Трећа ситуациија (не сећам се да ли је по реду), пролазила су нека црвена кола, из кола ме снимала особа у колима кроз отворен прозор. Дуга плава коса, међутим, деловала је као перика, а особа није деловала као да има женско, већ мушко лице. Деловало ми је као неки транџа.

И све то се дешавало у неком временском оквиру од 10-15 минута, док се неко од друштва ко има кључ од виле није вратио.
Da tebi nisu uvalili neku "luks" vilu pored" red light ulice?

Back