Da li Vam se dešava?

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Pozzz,
zanima me da li Vi muškarci nekada odete da prespavate kod Vašeg druga,prijatelja,na par dana?
Primer:Meni se desilo da je mi je tip koji mi se nekada udvarao,pa prestao,rekao da je prespavao dva dana kod druga,zar nije čudno da je to možda bila neka devojka?

Pozzz,
zanima me da li Vi muškarci nekada odete da prespavate kod Vašeg druga,prijatelja,na par dana?
Primer:Meni se desilo da je mi je tip koji mi se nekada udvarao,pa prestao,rekao da je prespavao dva dana kod druga,zar nije čudno da je to možda bila neka devojka?
Ranije sam išao da prespavam kod drugarice, prijateljice, komšinice, sada više ne.

Pozzz,
деси се, ако се задеси да је негде даље па није згодно да се враћа кући. Или ако га уватио полицијски час. Или ако код друга има такође другарица, или... Има милион комбинација како је то могуће.

Pozzz,
Naravno udvarao ti se na netu, pa se nije javio tri dana....( ili neces da kazes da je neki tip prevario ) :)
Sto jes jest, tesko je priznati....sebi, pa tek onda drugima.

Pozzz,
Nikada nisam prespavao,ni kod jednog druga.U tvom slucaju,pre ce biti da je u pitanju skriveni homic.ne verujem da je druga zena u pitanju.!

Uuuu milion puta, daj bre gluposti da je to gej ...pa bolje da prespavaju kod mene ili ja kod njih nego da se vucaramo negde, 2 - 3 dana su OK, ne pushtaj ga duzhe od toga, jer sigurno nije otishao kod njega da bi gledali slagalicu, .. agagaha :confused:

A ako spava kod drugarice, pa sad .... mene jednom zaboleo zub i stvarno sam samo prespavao ... mozhda i njega zaboli :confused:

U mladim danima to mi je bilo uobicajeno, bilo ko ko nije mogao da uklopi obaveze ili provod sa raspolozivim varijantama prevoza prespavao bi kod nekoga od ortaka u studenjaku, ja kod drugih, drugi kod mene, cesto i nepoznate osobe na neciju preporuku, ne samo drugarice i drugari...

Back