struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
aha ona kaze
ja kao po obicaju nisam citala
pa i en cudi me da ne moze nekada da svrsi
*** taman se napali ovaj svrsi i naravno ostavi je tako
dok se njemu opet ne digne!
ja sam poslednjeg decka ostavila izmedju ostalog i zbog toga
brate suvi egoista
pustila ga jednom
sledeci put ga s osmehom na licu pitam cile, jel ti to ovako uvek?pa ne ja mogu tri puta..reko bato ja en mogu.ja mogu jednom,ali jako. i na kraju ok, svrsio si pre meen,ali zar ne znas da zena moze da svrsi i bez da joj udje pisha. tim recima, mozda jos i jasnije.postoje razni nacini da se devojka zadovolji,jelte.on poceo da menja boje, reko cico kao sto ti radis sev da bi dostigao taj orgazam tako brate i nama devojkama isto znaci.a i nije zdravo izaziva svekolike poremecaje ako je redovno.
i da skratim
rekla sam mu da cu mu jos tada tolerisati,ali sledeci put ne odgovaram za postupke jer sam jako agresivna ako en svrsim.
malo se strecnuo pa ej kao poceo da radi na svom prevaspitanju
sve u svemu nije jos dugo potrajao.
sta cu mu ja.
so, muskarci stvarno umeju da budu samozivi sasvim.
i da naravno da se prave mutavi
ja kao po obicaju nisam citala
pa i en cudi me da ne moze nekada da svrsi
*** taman se napali ovaj svrsi i naravno ostavi je tako
dok se njemu opet ne digne!
ja sam poslednjeg decka ostavila izmedju ostalog i zbog toga
brate suvi egoista
pustila ga jednom
sledeci put ga s osmehom na licu pitam cile, jel ti to ovako uvek?pa ne ja mogu tri puta..reko bato ja en mogu.ja mogu jednom,ali jako. i na kraju ok, svrsio si pre meen,ali zar ne znas da zena moze da svrsi i bez da joj udje pisha. tim recima, mozda jos i jasnije.postoje razni nacini da se devojka zadovolji,jelte.on poceo da menja boje, reko cico kao sto ti radis sev da bi dostigao taj orgazam tako brate i nama devojkama isto znaci.a i nije zdravo izaziva svekolike poremecaje ako je redovno.
i da skratim
rekla sam mu da cu mu jos tada tolerisati,ali sledeci put ne odgovaram za postupke jer sam jako agresivna ako en svrsim.
malo se strecnuo pa ej kao poceo da radi na svom prevaspitanju
sve u svemu nije jos dugo potrajao.
sta cu mu ja.
so, muskarci stvarno umeju da budu samozivi sasvim.
i da naravno da se prave mutavi
Poslednja izmena: