zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Čini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na autopsiji se to vidiČini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo
A ko će to da zahteva ,obdukcija se radi po zahtevu?na autopsiji se to vidi
Otidji kod psihijatra.Posavjetuj se sa njim.Čini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo
sud, ako umres mlada i od nepoznatog uzrokaA ko će to da zahteva ,obdukcija se radi po zahtevu?
uzimaj preventivno ricinusovo seme (ne ulje vec sveze seme) svaki dan do 3-4 komada.Čini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo

dovde mi mirise menopauza. nema tu nista mladosud, ako umres mlada i od nepoznatog uzroka

Negde kupiti to?uzimaj preventivno ricinusovo seme (ne ulje vec sveze seme) svaki dan do 3-4 komada.
prevencija je mamara![]()
Šta je to?Open neki trol.
to ste Vi, gospođoŠta je to?
Truje te i nije te nikad voleo? A zašto još uvek živiš s njim?Čini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo
Mislim na taj lek seme od ricinusaNegde kupiti to?
nz za kupovinu ali imaju ljudi ricinus kao ukrasNegde kupiti to?
Pogledaj šta jedeš, sva hrana iz prodavnice ima po 10 emulgatora i konzervansa.Čini mi se da suprug želi moju smrt i da ne truje ,da mi sipa otrove u vodu,kafu ,ceo život je bio čudan,ćutljiv i nikad ne nije voleo
Zato što sam verna njemu do smrti,venčana samTruje te i nije te nikad voleo? A zašto još uvek živiš s njim?
U pravu ste ,tako mi i treba kad ne proizvodimo hranu samaPogledaj šta jedeš, sva hrana iz prodavnice ima po 10 emulgatora i konzervansa.
Dok vas smrt ne rastaviZato što sam verna njemu do smrti,venčana sam