- Poruka
- 79.846
Da li vam nestaju stvari po kući?
Po principu, siguran si da imaš, čak i znaš gde je, a ono međutim jok.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji?Posećuje te onaj Nemac povremeno?
Onaj zaboravni
Znači negde sam nešto reko, ali sam izlapeo, ne mogu da se setimOnaj zaboravni
A ja to razbijam pogotovo solje.Redivno,pogotovo escajg....
Jače je kad tražiš naočale za čitanje ko mahnit a one ti na vrh glave, to viđam redovno na poslu, kolega se traumira tako bar 2 x sedmičnoIpak je najjača stvar, da tražiš mobilni, dok pričaš sa nekim. Ja sam se tako jednom štrecnuo, i hladan znoj me u trenutku oblio, kad me je sagovornik pitao, koliko je sati. Ja za džep...
Znam i za takve slučajeve. Ludilo!Jače je kad tražiš naočale za čitanje ko mahnit a one ti na vrh glave, to viđam redovno na poslu, kolega se traumira tako bar 2 x sedmično
Nikad mu ne kažemo da su mu na glavi a obiđe sve kancelarije
Да, када примим плату нестане ми унутрашњост новчаника.Da li vam nestaju stvari po kući?
Не говори ми.. Када сам био мали мене је деда убосни једном руком шибао прутем по дупету а у другој држао клешта и све дрекао: где су ми клешта, где су ми клешта. Мама истрча из куће и каже: па тата у руци су ти, не дирај ми дете.Jače je kad tražiš naočale za čitanje ko mahnit a one ti na vrh glave, to viđam redovno na poslu, kolega se traumira tako bar 2 x sedmično
Nikad mu ne kažemo da su mu na glavi a obiđe sve kancelarije
Jutros se desiloDa li vam nestaju stvari po kući?
To onaj Švabo Alchajmer pretura ljudima ...Da li vam nestaju stvari po kući?
Ja sam natrpao stvari ko hrčak, sad nikako da popakujem zbog nekih radovaE da, i posle nekog vremena, obično kad ti više ne treba pojavi se baš tamo gde si ga sto puta tražio.
Mojoj kevi se desavalo da joj nestaju sitne stvarcice iz kuce, npr bombone, secer u kocki i sl, ispostavi se da su dve svrake vrsljale po kuci kad ona nije tu.Evo ja se već treći da n čudim kako mi neki sprej za skidanje nalepnica nie u kupatilu gde sam ga stavio i "znam sto posto" da je tamo.
Ajd što nije tamo, nego ga nigde nema.