Da li vam nedostaje mladost

Da li vama nedostaje mladost ?
Ne. Teško sam se iskobeljala iz te "bolesti" i sad kad sam nit'mlada nit'stara, hoću da uživam u harmoniji sa sobom maksimalno i sačuvam fizičko i mentalno zdravlje da bi to što duže potrajalo.
Uostalom, sve mi je super u ovom trenutku, i to baš u ovim godinama.
Da oduzmem koju, i konačna slika bi se sigurno promenila, a to ne priželjkujem.
Doduše, upravo sam završila razgovor sa ocem kroz koji sam spomenula po ko zna koji put da mi je studiranje bilo žešće gubljenje vremena... To da! 😁

Sto se tice izgleda, ne izgledam uopste matorog, imala sam srece sa genima, pa i danas prolazim kao klinka, ali to ne usporava godine, a mene bas stiže neki žal za mladoscu.

Mislim na sve one godine kad pametnije posla nemas, nego da zuji, da se smeješ, nemas brige. I ove godine imaju lepe strane i divno je imati decu, porodicu, brinuti o njima, ali mi nekako sve teže kad pomislim da su neki davni dani bez briga prošli i da se neće vratiti . Shvatila sam da mi bas nedostaje mladost.

Ah ta mladost , kad smo krili utoke i skakli sa mostova mazali se u blato i vikali "Ne daj se Savo, ne daj se godinama".

Sto se tice izgleda, ne izgledam uopste matorog, imala sam srece sa genima, pa i danas prolazim kao klinka, ali to ne usporava godine, a mene bas stiže neki žal za mladoscu.

Mislim na sve one godine kad pametnije posla nemas, nego da zuji, da se smeješ, nemas brige. I ove godine imaju lepe strane i divno je imati decu, porodicu, brinuti o njima, ali mi nekako sve teže kad pomislim da su neki davni dani bez briga prošli i da se neće vratiti . Shvatila sam da mi bas nedostaje mladost.

Mnogo - da se vrati pomozi mi, Bogo ... :hahaha:

Наравно да ми недостаје младост !
Кад видим колико напаљених кучкица плаче по парастосима ...

Они момчићи што их шетају не знају о чему се ради,
они их шетају, али ће Кобрице да их дељају.

Starost je stanje svesti. Imao 18 ili 75 godina isto je ako živiš u ovom trenutku, starenje tela je fizički proces. I onda shvatiš da nikad nisi napustio ovaj trenutak, još uvek je sada...ali pogledaš se u ogledalo i vidiš tu matoru drtinu naboranu a osećaš se tako mlado i setiš se da nikada nisi živeo jer si non stop brinuo o nečemu i dopustio svom umu da ti kroji sudbinu, da te odvrati od jedine stvari koja postoji a to je ovaj trenutak sada. I onda na kraju konačno umreš ALI i dalje si tu, i dalje si u ovom trenutku jedinom večnom koji nema ni početak ni kraj.
Ne, ne nedostaje mi mladost jer mlad si onoliko koliko si mlad duhom.

Starost je stanje svesti. Imao 18 ili 75 godina isto je ako živiš u ovom trenutku, starenje tela je fizički proces. I onda shvatiš da nikad nisi napustio ovaj trenutak, još uvek je sada...ali pogledaš se u ogledalo i vidiš tu matoru drtinu naboranu a osećaš se tako mlado i setiš se da nikada nisi živeo jer si non stop brinuo o nečemu i dopustio svom umu da ti kroji sudbinu, da te odvrati od jedine stvari koja postoji a to je ovaj trenutak sada. I onda na kraju konačno umreš ALI i dalje si tu, i dalje si u ovom trenutku jedinom večnom koji nema ni početak ni kraj.
Starost stanje svijesti. Jeste naravno ali bogami i tijela. Znas koliko mi treba ujutru da razmrdam koljena .e jednom kad koljena prorade onda sam ka momak.

Da, ovo je sve bas tačno i istinito :)

Back