- Poruka
- 84.797
Da li vam kriterijum pada sa godinama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,zene su sa godinama sve zahtevnije.Da li vam kriterijum pada sa godinama?
RasteDa li vam kriterijum pada sa godinama?
A da li pomeraš starosnu granicu?
pa da naravno, kako si stariji tako se i kreces u tom krugu ljudi.Mada i kada sam bio mladji nisam imao problem sa godinama ako mi se dopada.A da li pomeraš starosnu granicu?
Koliko u plusu za nju nije problem?pa da naravno, kako si stariji tako se i kreces u tom krugu ljudi.Mada i kada sam bio mladji nisam imao problem sa godinama ako mi se dopada.
Koliko god. Ok bitno je da mi se i fizicki dopadne. Jbga ljudi kada predju neke godine, vecina ...jel. Mada je i priroda to udesila na taj nacin da preko nekih godina vise nisi seksualno aktivan. A ja jesam. Tako da i ako bi se dusevno poklopili taj momenat bi izostajao.Koliko u plusu za nju nije problem?
Kako ko. Znam jednog tipa čija baba ima blizu 90 i ima bojfrenda, i sve što uz to ide, urednoMada je i priroda to udesila na taj nacin da preko nekih godina vise nisi seksualno aktivan.
Šta? Godine?Tebi Sensei?
Tek nakon višečasovne upotrebeMeni ne,...ali vama pada.![]()
Da.. najjednostavniji odgovor... Kad se setim šta su mi bili kriterijumi dok sam bio mlađi, trebalo bi sam sebe da izudaram sada što sam bio toliki konjDa li vam kriterijum pada sa godinama?