pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je motiv drugačijiSamo kad mi cure citaju preporuke glede nasega slucaja pokusaju poboljsati ni Sam ne znam sta
Kazem im samo napred meni je apdejt istekao negdje pojavom majspejsaTu je motiv drugačiji![]()
...ne. zašto bi to bilo zanimljivo? Nisam ni znala da je to zanimacija...da čitate šta su drugi pisali sa chat gpt - om i da otvarate one klipove sa instagrama i tik toka?
Meni nije. Možda sam i u manjini, ne znam.
Da li je rešenje isključiti se sa društvenih mreža dok se ne zatvori krug ( ako se zatvori nekada) ?
Pogledajte prilog 1809795
Апсолутно не.
Игноришем постојање предметне појаве.![]()
Naravno da nije....ne. zašto bi to bilo zanimljivo? Nisam ni znala da je to zanimacijamislim čemu
Užas...Naravno da nije.
Poenta je zašto neko misli da jeste - pa to i radi![]()
Da li je to nešto kao kad ovi sa pdf Politika hoće da diskutuju, pa kažu: konsultovao sam chat gpt, onda ti prekopiraju tekst i okače kao neki argument?Naravno da nije.
Не поседује сопствене ресурсе или интелигенцију или обоје.Naravno da nije.
Upravo to.Da li je to nešto kao kad ovi sa pdf Politika hoće da diskutuju, pa kažu: konsultovao sam chat gpt, onda ti prekopiraju tekst i okače kao neki argument?
I ponosno kažu - to je veštačka inteligencija.
Na šta sledi pitanje - a gde je prirodna.
Upravo to.
Treba da se diskutuje o tome šta misli tamo neki levak na društvenoj mreži o nekoj pojavi / pojmu.
Cenim ličnu impresiju, ličnu zapitanost - ma kakva ona bila . Može biti i prizemna , pogrešna ali je autentična.

Jer si ti bila na forum prije 15 godinaUpravo to.
Treba da se diskutuje o tome šta misli tamo neki levak na društvenoj mreži o nekoj pojavi / pojmu.
Cenim ličnu impresiju, ličnu zapitanost - ma kakva ona bila . Može biti i prizemna , pogrešna ali je autentična.
Ne. Ti ?Jer si ti bila na forum prije 15 godina
Jesam tad bese odje neki potforum politicki razgovori gdje Sam bio ucesnikom tu se svojim recima debatovalo Ali ga je administracija zatvorila I sad potencira AI temeNe. Ti ?
Moj otac je otvorio nalog.
Takoreći , AI čaršavi . A nama i nije hladno.Jesam tad bese odje neki potforum politicki razgovori gdje Sam bio ucesnikom tu se svojim recima debatovalo Ali ga je administracija zatvorila I sad potencira AI teme
Pa jer si primjetila da je 99 odsto tema copy paste sa AI generisanog sadrzajaOvde to ne čitam niti slušam, a od dr.mreža ih imam svega nula (0).
Verovatno sam neki čudak, ali to je to.
Mozak sve manje u kreativnoj upotrebi - nažalost, da.Pa jer si primjetila da je 99 odsto tema copy paste sa AI generisanog sadrzaja
I da, jesam ponekad previše ostrašćena, al sam bar svoja i kad grešim. Dakle, ne AI. Smaraju me kilometarski preneseni AI odgovori, još onako kopirani sa boldovanim. Što se tiče pojedinih društvenih mreža, instagram, pored nekog mraka oko nas, to je jedan od načina da se pročita i neka druga strana. Ne tvrdim da je neophodna ali nije loše pratiti ponešto drugačije od ponuđenog.Ovde se sad otvaraju i ozbiljne teme koje kreira ChatGPT, juče sam baš pisao o tome. Tako sada imamo inkonstruisane, generisane tekstove koji su "izvor" za neku temu i toga ima sve više....da čitate šta su drugi pisali sa chat gpt - om i da otvarate one klipove sa instagrama i tik toka?
Meni nije. Možda sam i u manjini, ne znam.
Da li je rešenje isključiti se sa društvenih mreža dok se ne zatvori krug ( ako se zatvori nekada) ?
Pogledajte prilog 1809795