Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.059
Zašto, ne znaš da kuvaš?poruka ti je prijavljena nadam se da ćeš uskoro bit sankcioniran![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto, ne znaš da kuvaš?poruka ti je prijavljena nadam se da ćeš uskoro bit sankcioniran![]()
Izrazio je stidljivu zelju za ucenjem, posle zenidbe...Zašto, ne znaš da kuvaš?
Nije mi važnoDa li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
Ili zašto vi niste naučili da skuvate i na taj način osigurali da prezivite ?
Ni slike ne zasluzujes
Pa valjda je hrana pod 1 ,jos da joj zaradis i spremis i zadovoljis, pa bravo bre muskarcine sve, kad otaljavate hranu tako i sve ostalo
daj der neki foto onako da se raskomotišPravi se fama od tog kuhanja u pm ko da je kvantna fizika. Kad ima mesa bilo kakvog zeleniša nabaciš okolo i klopa za 10! Aj ne serite više.
je je uzmeš sastojke i nabacaš i gotov ručak joj daj ćuti tamoPravi se fama od tog kuhanja u pm ko da je kvantna fizika. Kad ima mesa bilo kakvog zeleniša nabaciš okolo i klopa za 10! Aj ne serite više.
je je uzmeš sastojke i nabacaš i gotov ručak joj daj ćuti tamo
Nista ne dam i mrvicu nesposobnim dzabalebarosimaNeumes ?
Previše ti ?
Garant cupas obrve
ja znam da starka provede pola dana tamo tako nij e to ubaci kupnir ubaci meso i voila eto gulaš ***** batoMama kad pročita sigurno neće povjerovati ocima
Jelde?![]()
Nista ne dam i mrvicu nesposobnim dzabalebarosima
ovo je pod velikim znakom uzvika!!!za dva dana
Svako normalno čeljade uči dok je živo.Da li si spreman da ucis?
jok ti ćeš
Samo ti klopaj![]()
Da li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
Ili zašto vi niste naučili da skuvate i na taj način osigurali da prezivite ?