Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.675
Moze i da se sexa ako zeli a i ne mora xaxaxamože da kuva ako želi a i ne mora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i da se sexa ako zeli a i ne mora xaxaxamože da kuva ako želi a i ne mora
Nije mi važno.Da li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
Ili zašto vi niste naučili da skuvate i na taj način osigurali da prezivite ?
https://imgcdn.stablediffusionweb.com/2024/9/21/b1ff75d6-01a5-4792-959a-a42d6b1a4d79.jpgMoze i da se sexa ako zeli a i ne mora xaxaxa
Moze i da se sexa ako zeli a i ne mora xaxaxa
zavisi sta, mozdakladim se da bi ga ti mogla jako puno toga naučiti![]()
Bilo je meni slatko da im kuvam i oduseve se ono bas mi je + u cvu,al kad dodje zajednicki zivot onda sam tovarni magarac,nije to tek tako ja sam sposobna faca, ima da mi daju vise ako postujem njihovu nesposobnost,ne treba mi pokondirena tikva ni za staali znaš kako ako ne voli da kuva ili ne zna ili šta ja znam ne zanima je bolje da ne kuva nego da skuva i to da bude užasno a ti onda da je ne uvrediš onako silom gutaš ko šotka i kažeš ''da draga ukusno je draga''![]()
ako je ovakva situacija sa seksom onda ne znam nikako![]()
vaznojeri vam važno da muškarac ume da naloži smederevac i koliko je važno od 1 do 10
zeni puko malo film, tema je odlicnaruki brate kakva je ovo temilica![]()
Bilo je meni slatko da im kuvam i oduseve se ono bas mi je + u cvu,al kad dodje zajednicki zivot onda sam tovarni magarac,nije to tek tako ja sam sposobna faca, ima da mi daju vise ako postujem njihovu nesposobnost,ne treba mi pokondirena tikva ni za sta
Ali priznajem dodatno se potrude u sexu i dezert dobijuto je tačno aliii
Nije mi važno, umem i volim da kuvam. Bitno je da dama poseduje velke grudiDa li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
nije joj puko ruki je mudra i realna šta lupašššššššzeni puko malo film, tema je odlicna
Provokatorskaruki brate kakva je ovo temilica![]()
oknije joj puko ruki je mudra i realna šta lupaššššššš
pa retzi kako kuvam brteProvokatorska
Moca kuva i rani gladan narod![]()
To je bonus ako zna dobro da kuha,ali ne presudno, na dnu liste sta je bitno.Da li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
bravoTo je bonus ako zna dobro da kuha,ali ne presudno, na dnu liste sta je bitno.
bravooI muškarac i žena treba da znaju da kuvaju, smešno je to ne znati.
poruka ti je prijavljena nadam se da ćeš uskoro bit sankcioniranI muškarac i žena treba da znaju da kuvaju, smešno je to ne znati.