tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.009
ne. kad se oženim žena će kuhati i kažu da će to biti bolan prelazakOzenjen si ?
sa jedne kuhinje na drugu. da ću koji put više biti u starke u gostima upravo zbog toga.
ali da će s vremenom nadoći, sve se nauče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne. kad se oženim žena će kuhati i kažu da će to biti bolan prelazakOzenjen si ?
Naravno da je to najbitnije jer šta drugo mogu da savladaju?!?? Obuku pantalone i glume muškarce?!??
Ne volim ni ja, ali kuvam kad moram.Ja ne volim da kuvam.
Smorim se i smuči mi se dok spremim. Jako sam loša po pitanju organizacije pa za pripremu jednog ručka isprljam sudova kao da
ostavice te zena takone. kad se oženim žena će kuhati i kažu da će to biti bolan prelazak
sa jedne kuhinje na drugu. da ću koji put više biti u starke u gostima upravo zbog toga.
https://d17zv3ray5yxvp.cloudfront.n...98438ae144b6610cfa79ad344cd3480e7432245669b41Jok nećemo glumiti
Ali zamišljam koliko je lepo kad on ume da kuva i koliko to olakšava svakodnevnicu
Kad nije potrebno da trčim sa posla i rizikujem da će me autobus pokupiti jer su djeca gladna a ćaća pored njih ?
Ti to nikako nećeš razumjeti

Ne be pa ti, mora sa politikuMorace da izgleda ko neka s erockih
ne. kad se oženim žena će kuhati i kažu da će to biti bolan prelazak
Lepo je kad on kuva al nije ruzno kad ona ne kuva xaxaxaJok nećemo glumiti
Ali zamišljam koliko je lepo kad on ume da kuva i koliko to olakšava svakodnevnicu
Kad nije potrebno da trčim sa posla i rizikujem da će me autobus pokupiti jer su djeca gladna a ćaća pored njih ?
Ti to nikako nećeš razumjeti
Ne volim ni ja, ali kuvam kad moram.

nije ti to tako teško ući će ti u naviku vidićešJa ne volim da kuvam.
Smorim se i smuči mi se dok spremim. Jako sam loša po pitanju organizacije pa za pripremu jednog ručka isprljam brdo sudova![]()
To i jeste fora da se uziva u mirisima pa manje pojedeMa kuvam i ja ali smorim se žešće. Dok ga spremim nisam više gladna![]()
normalno da neke stvari neće više biti isteOh dečko čini mi se da ćeš ti progledati tek kad se zaljubiš
Upoznati ćeš sasvim drugi svijet
Vidis ja sam savladala mnoge "muske" kucanske vestine, jer sam morala, tako je.Naravno da je to najbitnije jer šta drugo mogu da savladaju?!?? Obuku pantalone i glume muškarce?!??
ili ovolucijom?ko da ima veze sa njihovom evolucijom![]()
Kasno je za to...nije ti to tako teško ući će ti u naviku vidićeš![]()
Sta ti je to?ili ovolucijom?
Ja znam sve da kuvam al mi za to ne treba lajk,volim da kuvam kad imam kome,da li je zenama minus sto ne znaju i nece da kuvaju za sebe i ne raduju se da kuvaju za muskarca kao nase majke i babe
divanmože da kuva ako želi a i ne mora
zamalo ovulacijaSta ti je to?

Da li si spreman da ucis?Nije važno, svakako se sve da naučiti.
Ni slike ne zasluzujesA bez slika važi se da ne znaš
Imamo forum kulinarstvo pa tamo očekujemo tvoje slike
kladim se da bi ga ti mogla jako puno toga naučitiDa li si spreman da ucis?