Da li vam je važno?

Da li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
Ili zašto vi niste naučili da skuvate i na taj način osigurali da prezivite ?
Zavisi. Ako je loša kuvarica ali reciprocitetno ima toliko bolje telo, onda mi nije važno.
No ako nije zgodna previše, onda mora da zna i da kuva.
Ove što nisu zgodne džaba im kuvanje.

@RužnaKoLopov

pitao sam starog na ovu temu. on ima osebujan način izražavanja i katkad priprost ali uvijek gađa u srž problema.
kaže da današnje žene misle da je dovoljno šta imaju vaginu da bi išta drugo radile. kaže stari da ženu tražim iza sedam planina u nekom selu gdje još te obiteljske vrijednosti nisu iskrivljene, te šute i radu. od ovih u gradu nema vajde.

@RužnaKoLopov

pitao sam starog na ovu temu. on ima osebujan način izražavanja i katkad priprost ali uvijek gađa u srž problema.
kaže da današnje žene misle da je dovoljno šta imaju vaginu da bi išta drugo radile. kaže stari da ženu tražim iza sedam planina u nekom selu gdje još te obiteljske vrijednosti nisu iskrivljene, te šute i radu. od ovih u gradu nema vajde.
poslusaj tatu, tata je uvek u pravu...

@RužnaKoLopov

Pozdravi starog i samo ti njega poslusaj

Mi iz grada se udajemo iz ljubavi a ne da robujemo tamo nekom tipu

Back