jjaaa
Obećava
- Poruka
- 52
cudno pitanje,ja vecinu zena znam sto neznaju ni kafu skuvati,al boze moj ima ketering za takve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cudno pitanje,ja vecinu zena znam sto neznaju ni kafu skuvati,al boze moj ima ketering za takve![]()
Zavisi. Ako je loša kuvarica ali reciprocitetno ima toliko bolje telo, onda mi nije važno.Da li vam je važno da žena ume da kuva? Ili vam je svejedno jer vi znate lepo da kuvate ?
Ili zašto vi niste naučili da skuvate i na taj način osigurali da prezivite ?
ovo je mozda najsuroviji odgovor do sadaZavisi. Ako je loša kuvarica ali reciprocitetno ima toliko bolje telo, onda mi nije važno.
No ako nije zgodna previše, onda mora da zna i da kuva.
Ove što nisu zgodne džaba im kuvanje.
Racionalan. Hvala.ovo je mozda najsuroviji odgovor do sada![]()
Nema na cemu, i drugi put.Racionalan. Hvala.
poslusaj tatu, tata je uvek u pravu...@RužnaKoLopov
pitao sam starog na ovu temu. on ima osebujan način izražavanja i katkad priprost ali uvijek gađa u srž problema.
kaže da današnje žene misle da je dovoljno šta imaju vaginu da bi išta drugo radile. kaže stari da ženu tražim iza sedam planina u nekom selu gdje još te obiteljske vrijednosti nisu iskrivljene, te šute i radu. od ovih u gradu nema vajde.
A ti si racionalan, dobro izgledaš i zarađuješ dovoljno da "održavaš" njenu lepotu?Racionalan. Hvala.
Najbolje je da je dovoljno zgodna a da dobro kuva!![]()
Dobro pitanje, napisano sa dosta zivacaA ti si racionalan, dobro izgledaš i zarađuješ dovoljno da "održavaš" njenu lepotu?
@RužnaKoLopov
pitao sam starog na ovu temu. on ima osebujan način izražavanja i katkad priprost ali uvijek gađa u srž problema.
kaže da današnje žene misle da je dovoljno šta imaju vaginu da bi išta drugo radile. kaže stari da ženu tražim iza sedam planina u nekom selu gdje još te obiteljske vrijednosti nisu iskrivljene, te šute i radu. od ovih u gradu nema vajde.
Upravo tako i to je to sto prosečnog muškarca iritira i stvara mu noćnu moruAko nema pravog, možemo i same
I kad ima pravog, mozemo same, da te ispravim maloAko nema pravog, možemo i same
A onda smo najgore feministkinje.Upravo tako i to je to sto prosečnog muškarca iritira i stvara mu noćnu moru
A onda smo najgore feministkinje.
Ima, ali nema resenja, uzaludan posao, samo da se relaksiram od sokova svakodnevih udara i sl..Da
Kao sto vidiš ima odje posla za teme i teme
Ima, ali nema resenja, uzaludan posao, samo da se relaksiram od sokova svakodnevih udara i sl..![]()
Evo ti zelenko draga moja Zizi![]()
Koga pitas decko tatin sine?jeste li lijene ili ne znate kuvat šta oto dvoje? ako je ovo drugo, nauči se.
Oto dvoje ništajeste li lijene ili ne znate kuvat šta oto dvoje? ako je ovo drugo, nauči se.
nervira me opakoOto dvoje ništa