- Poruka
- 6.738
Meni posljednjih 30 jer moga broja nemaNekad je cena bila garancija da će obuća biti udobna i trajna, to mi je pod 1 pa tek onda izgled, al to odavno više ne važi. Poslednjih desetak godina, kupovina obuće mi težak najtmer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni posljednjih 30 jer moga broja nemaNekad je cena bila garancija da će obuća biti udobna i trajna, to mi je pod 1 pa tek onda izgled, al to odavno više ne važi. Poslednjih desetak godina, kupovina obuće mi težak najtmer.
Iseci nokteMeni posljednjih 30 jer moga broja nema
Nosim samo cipele, patike iskljucivo za rekreaciju.kako mi iskaču stalno neke reklame iskočile mi i ove patike... I sad nije što koštaju oko 230 eura nego što izgledaju ovako
Pogledajte prilog 1869963
pitanje za žene što bi mislile da vidite muškarca u ovakvim patikama?
Pitanje za muškarce, da vam netko pokloni 50% popusta na ovakve patike da li biste ih nosili![]()
kako mi iskaču stalno neke reklame iskočile mi i ove patike... I sad nije što koštaju oko 230 eura nego što izgledaju ovako
Pitanje za muškarce, da vam netko pokloni 50% popusta na ovakve patike da li biste ih nosili![]()

Odvratne suKostaju 230E zato sto neko mora da zaradi na šišanju ovaca. Cena nije nikako realna, pa za te pare uzmes kozne cipele, a ne patike od imitacije.
Al simpaticne su, ne vidim sta je problem, eto i da se skine "pink ukras" jeste malo kič, normalna patika, samo ja nesto ne gotivim smedje patike.
Pogledajte prilog 1870221
zbog boje kake?Odvratne su
A mi što igramo PongMeni je važnije da znam ko fura koju gejmersku konzolu
Ako je Sony PS5 to su klasičari željni vizuelne zabave
Ako je Xbox X/S to su promućurnije osobe jer za manje para dobiješ skoro pa isto sem ako nemaš supermenski vid.
Ako je Sony PS4 to su verne osobe koje ne padaju na novotarije već čekzju PS6
Ako je Xbix One, to je neki zajebant, prvo ti kaže kako ima Xbox a posle bude e nismo se razum3li, dobro pa nije Xbox 360, šaljivdžija
Ako je nintendo Switch 1/2 onda ne diraj, oni ne padaju na grafiku već samo na odredjene naslove, doprete li do njihovog umornog srca videćete koralne lepote okeana bez krajz ali se zatvore u svoju školjku i prave se nemušti
Zbog svegazbog boje kake?
smem či pitati kakve su lepe?Zbog svega
Jednostavno su ružne

Pa to, goli smo se i rodiliMeni nije bitno kakve obuću,odeću nosi, bitnije mi je da ih sto pre izuje i svlači se![]()
Meni su jednostavnije lepšesmem či pitati kakve su lepe?
Meni su generalno obicne, nit ruzne nit lepe
ma ima i gore, ovo vidjam po gradu, smesno mi i zalosno, ne kontam poentu, djon ko onaj klovn u Cipelićima. To neki trend sad, ovo gore su bar obicne prosecne patike, nista neobicno.Zastrašujuće je to što je neko dobio pare za dizajn... ovoga.
Ovo je ono kad ostaneš bez ideje, ali moraš da budeš originalan.Zastrašujuće je to što je neko dobio pare za dizajn... ovoga.
Ne dopadaju mi se uopste, ali ako on ima mnogo drugih kvaliteta - patike su najmanji problemkako mi iskaču stalno neke reklame iskočile mi i ove patike... I sad nije što koštaju oko 230 eura nego što izgledaju ovako

Sve je stvar ukusa i udobnosti ..kako kod muskaraca tako i kod žena..postoje patike a i obucakako mi iskaču stalno neke reklame iskočile mi i ove patike... I sad nije što koštaju oko 230 eura nego što izgledaju ovako
slažem se, ni j ane bih nosila ono što mi se ne sviđa pa makar bilo i poklonjeno (ili čak plaćeno da nosimSve je stvar ukusa i udobnosti ..kako kod muskaraca tako i kod žena..postoje patike a i obuca
da mi neki brend pokloni par cipela ili patika ako mi se ne svidja odbila bih
) ali nekako mislim da odabir obuće ipak nešto govori i o osobi koja tako nešto nosi.To sranje ne bih nosio ni da mi poklone, ali zato ove Crown Norhamptonkako mi iskaču stalno neke reklame iskočile mi i ove patike... I sad nije što koštaju oko 230 eura nego što izgledaju ovako