Da li vam je važnije...?

Ja i da sam žensko, bio bi lezbejka. Haha
Ja ne. Šklopocija sam koja se ne uklapa nigde, ali volim šašaće među muškarcima, počev od svog oca-on je meni muški idol na neki način, ali ništa-baš ništa ne bih radila kao što radi on da sam mu na mestu. I kad pričamo, često se sledi i seti mesta gde je previše zas*ao. I treba da se seti, prebroji, i pokaje dok još ima vremena.
To mešanje rodova i polova dolazi od precizno jasne tačke u svačijem životu. Previše se zadiviš nekim, i ideš za njim-nebitno je sve. Ali, ti si se zadivio u sebi. Sam sebi si stvorio to čemu se diviš-premaštovit, prenaglašen na mnogim mestima...
Pa, nisam gej ako se nekom divim. Divim se slici Boga i sebi u nekom.

Dobro ti si religiozna, ja nisam. Tu nam se malo ukrstaju pogledi na drustvo.
Pocev i od seksualnog, za mene je seks obostrano zadovoljstvo, niko tu nikoga nije zayebao, uprljao, prokleo, obecao vecni zivot i td.
Ne savetujem ti ništa, ali ti želim, kao i Otac Nikodim Bogosavljević na početku svakog snimanja:"Dobro veče, braćo Srbi i sestre Srpkinje! Dobro veče svima koji ste pravoslavni hrišćani, a i vama koji to niste, a trebalo bi da postanete!"
Ne namećem. Pa, moj izabranik je ateista.
Sporečkamo se, ne sviđa mu se tamjan i to kako i šta radim iz vere. Ma, boli me đon. Nećeš ti, neće niko:Bog sve vidi, gleda i pomazi po glavi svoje ljude. Ko nije njegov-pa, mnogo teže će da oseti da ga neko mazi po glavi bez ultimatuma.

U riimu njenih štikli. I kad se okrene i prokomentarise : sta s se navrzo bre, ja joj odgovorim sa: sht uobrazavas bre, idem svojim putem ionako nisi neka ne bih nikad bio s takvom.
1000498517.jpg

...kako izgledate ili kao se osećate, ako morate da birate između ta dva. Ili je to neodvojivo.

Ja na primer kad obučem neki ragbi dres, izgledam mnogo lepše ali me mnogo zateže, a kad obučem široku majicu, lepršavu, osećam se opuštenije, prijatnije, slobodnije ali mnogo manje lepše nego sa dresom. Da ne kažem ružno. Nekad volim uz telo, ali imam viška pa se ne osećam prijatno i nije pristojno.
Ili da li bi nosili trenerku i ako nije kulturno, ali se dobro osećate u njoj.
Da li ste žene lepše sa šminkom i namontirane ali uštogljene ili se baš samo tako i tad najbolje osećate.
Ili može i komotno i lepo. Ali svašta drugačije viđam...
Uvek i uvek - kako se osećam.
Izadjem u svim moguċim i nemogućim izdanjima a okolini ništa nije jasno.
Evo jedva sebe naterah da zamenim raspale (al udobne i nepromiĉive) patike sa novim.
Jes da ne mogu više ni da se operu i malo sundjer otpao al opet ću ih obuti....

Ја сам константно мртав од гудре, тако да ме искрено боле уши. Али.. оно, сматрам да сам уљудан и углађен у очима других. Оно, нисам љаксе. Мада и да јесам, ебе ми се.
imaš li gde da mi nađeš pečurkice? pa će onda sve biti lepše

...kako izgledate ili kao se osećate, ako morate da birate između ta dva. Ili je to neodvojivo.

Ja na primer kad obučem neki ragbi dres, izgledam mnogo lepše ali me mnogo zateže, a kad obučem široku majicu, lepršavu, osećam se opuštenije, prijatnije, slobodnije ali mnogo manje lepše nego sa dresom. Da ne kažem ružno. Nekad volim uz telo, ali imam viška pa se ne osećam prijatno i nije pristojno.
Ili da li bi nosili trenerku i ako nije kulturno, ali se dobro osećate u njoj.
Da li ste žene lepše sa šminkom i namontirane ali uštogljene ili se baš samo tako i tad najbolje osećate.
Ili može i komotno i lepo. Ali svašta drugačije viđam..
Ne razumem.
Kazes dres te zateze ali izgledas lepse a onda kazes imas viska pa ne volis uz telo jer nije pristojno.
Hm.🤔

Back