Ć
Ćale
Gost
...ima se-moze se...
Bas tako je i samnom slucaj i nekako mi bilo najdraze ovde, a sada mi krivo jer necu da idem tamo negde na neki drugi f.... .........Supertajni:Registrovan sam na još par foruma ali mi ngde nije bilo zabavno kao ovde do pre nekih metar dana......sada je skoro bzvz-e
He,he,.......nemas pojma o cemu pricas...ne sudi po onome sto vidis....ovo je sve foliranje...McMillan:Sta ti mozes da tvrdis o tome je li dosadan ili ne sa 116 postova...
Zbog tih klanova koji postoje,ovde je i postalo dosadno...upoznaju se likovi i u RL,pa onda od dosade na f.pocnu da zezaju dosljake....nisam nova....mozda ovde,ali ne i na forumima..pozdravljam ja tebe...livija:tako je millane.. odmah pokazhi zube...![]()
shta ona tu neshto....
Koji su to "vasi" krajevi?Iza kljucaonice...pa necu tamo zavirivatiŠakal:Otkud ova pristojna...?Mislio sam da takve ne zalaze...u ove naše krajeve...![]()
![]()
![]()
![]()
Ja posteno odgovorila...pa i ovo sto se sada zamlacujes pa pises..je u stvari dosada koju ispoljavas...da imas GDE pametnije da pises ...PISAO BI....McMillan:Pa foliraj se onda drugde.
Koliko ti nikova imas, ako nisi nova, a imas stotinak postova...dommino:Koji su to "vasi" krajevi?Iza kljucaonice...pa necu tamo zavirivatilikovi sa vise nikova....
Zasto sudis po onome sto pise...i nisam MALA....he,he,....samo volim zvake..Šakal:Hm...ma mala ima zube...respect...![]()