bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.690
Dzordzi ne poziva uopste na nasilje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ga nebi vratilo i ne mislim ništa da lomim. Čuj, neštoPa slomi i ti njemu nesto daj sebi oduska
Na tebe?opa hoće odozgo
Ne da vratis nego napravis balans u univerzumu ,ti bez srca ne mozes ,on bez noge moze 3 meseca sta faliPa to ga nebi vratilo i ne mislim ništa da lomim. Čuj, nešto
bilo je slučajevaNa tebe?
misli da malo das oduska besu .. zeza sePa to ga nebi vratilo i ne mislim ništa da lomim. Čuj, nešto
ko je on?Zovite nekog, japageve otkačio
Boze svasta,znaci odbrana od silovatelja je tebi poziv na nasilje,smesno stvarnoDzordzi ne poziva uopste na nasilje
Ubij me ako znamko je on?
Ko je ovde spomenuo silovatelja?Boze svasta,znaci odbrana od silovatelja je tebi poziv na nasilje,smesno stvarno
boze svasta sala coveceBoze svasta,znaci odbrana od silovatelja je tebi poziv na nasilje,smesno stvarno
Ja jbt jaKo je ovde spomenuo silovatelja?
kad si omasio temuJa jbt ja
Naravno da se šališ. Al ne kapira čovek. Od slomljenog seca do slomljenih.. offtopicboze svasta sala covece
Oćeš ti po njokalici?Ja jbt ja
ŠaaalaJa jbt ja
Nisam ti si rekla da je odbrana od lomljenja srca nasiljekad si omasio temu
ironijaNisam ti si rekla da je odbrana od lomljenja srca nasilje
Grubijanu 1,sad se drugima svetis sto ti neko slomio srce,znam takve slucajeve,samo napred tu smo da ti pomognemo ako ce ti biti lakseOćeš ti po njokalici?
Ne znam nemam smisla za humor zabranili su sarkazamironija
Šalim se, izvini, ne poznaješ me. Grubijan samo po potrebi. Vidiš da sam dopustila da mi slome srce. HbgGrubijanu 1,sad se drugima svetis sto ti neko slomio srce,znam takve slucajeve,samo napred tu smo da ti pomognemo ako ce ti biti lakse