Da li vam je neko slomio srce?

Au gde smo mi sada došle... :). ovo su ozb teme :)

Inače sam "pristalica" intuicije, i sama sam intuitivna osoba. Volim da se prepuštam tim nekim primarnim doživljajima i "osećajima"... ali ovde sam pisala o tome da ljudi kojima je slomljeno srce obično ne vide šta se sprema jer su zaokupljene svojim emocijama prema toj osobi.
..ja mislim da ne postoji osoba na ovom svetu kome srce nije bar naceto...
Samim tim sto je naceto, to nadalje oblikuje percepciju tj. "videti ili ne videti" sta se sprema...
Svi mi intuitivno vidimo...ali cutimo, sklapamo kockice, upijamo utisak o nekom novom na osnovu iskustva sa starim...
Tako funkcionise izgradnja misljenja.

Recimo da je to bio danak mojoj naivnosti...i jedno vreme me je legitimno pretvorilo u malo krvoločno čudovište željno da joj nabije rogove veće nego ona meni.Nisam ponosan na to,ali nisam nukad ni tvrdio da sam svetac koji oprašta podmukle izdaje,varanje,gasiranje i zloupotrebu mojih osecanja.
Ali kada se to sleglo i prošla me je bes shvatio sam to kao lekciju da grandiozne reči i nerealna obećanja ne znače jack shit ako se ne dokažu delima. A i naručio sam da prepoznam ranjive narcise u ruhu empata.
Sve u svemu promenilo me ustvari na bolje jer sam naučio da prepoznam bolje legitimna osecanja.
Zato sad imam divnu vezu koja me ozbiljno ispunjava i ne plaši me više budućnost jer znam da mi neće zabiti nož u leđa kada se najmanje nadam

skoro mi je tesko palo sto fervex ne uspavljuje kao nekad
To je ta dubina.. emocija koja topi glečere, ranjivo srculece ko u onog laneta na tufnice..
U sledećem životu ovakva da budem.. a ne njanjavi oblačak.. :mrgreen: .. da vidim malo kako je i na toj strani..

ot: mene patosira više no ikad
nije
u goru osobu
A što zablude u goru osobu kad te već niko nije srcoskršio? :zkez:

To je ta dubina.. emocija koja topi glečere, ranjivo srculece ko u onog laneta na tufnice..
U sledećem životu ovakva da budem.. a ne njanjavi oblačak.. :mrgreen: .. da vidim malo kako je i na toj strani..

ot: mene patosira više no ikad

A što zablude u goru osobu kad te već niko nije srcoskršio?
Nerazumem,kakve zablude poštovana žrtvo

Back