Skafander
Poznat
- Poruka
- 8.842
Da li vam je moguć i zamisliv život bez televizije i interneta? Ili bez toga psihički ne bi mogli da "preživite"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bilo bi bolje. Inače, kad prodje ugovor, gasim tv.Da li vam je moguć i zamisliv život bez televizije i interneta? Ili bez toga psihički ne bi mogli da "preživite"?
Više bi se družili uživo i čitali knjige, zar ne?Da, bilo bi bolje. Inače, kad prodje ugovor, gasim tv.
Ne. Išla bih napolje, šetala, bila na suncu.Više bi se družili uživo i čitali knjige, zar ne?
E to, da, a što ne za druženje? Što sad ne ideš napolje na sunce, da šetaš, voziš bicikl? Meni se čini kao da bi ljudi poludeli(od dosade i besa)ako bi nestala televizija i internet. Isto kao za kafu, alkohol i pljuge. Kao da bez toga ne može da se živi, kao da smo sa tim rođeni. Užas.Ne. Išla bih napolje, šetala, bila na suncu.
Zato što sam lenčuga. A što ne za druženje, zato što me ljudi smaraju.E to, da, a što ne za druženje? Što sad ne ideš napolje na sunce, da šetaš, voziš bicikl? Meni se čini kao da bi ljudi poludeli(od dosade i besa)ako bi nestala televizija i internet. Isto kao za kafu, alkohol i pljuge. Kao da bez toga ne može da se živi, kao da smo sa tim rođeni. Užas.
Pa izabereš jednu osobu, nemoj biti lenja. To je zona komfora koja ubija.Zato što sam lenčuga. A što ne za druženje, zato što me ljudi smaraju.
Da li vam je moguć i zamisliv život bez televizije i interneta? Ili bez toga psihički ne bi mogli da "preživite"?
Iskren odgovor, ovi šta propagiraju ukidanje neta i toliko rugobore protiv interneta, misle da bi ljudi najednom postali društveni, smijeh bi preplavio ulice i slično kad bi internet najednom bio ukinut. Pristojno da se izrazimo, riječ je o naivnim ljudima, zapravo bi se dogodilo da bi se ljudi silno dosadjivali. Poznajem na stotine ljudi, od tih stotina ima ih manje nego što ima prsta na jednoj ruci s kojima bi se rado družio, tj bio radje s njima nego na netu., gledao film/ tekmu. Još je pitanje da li bi se oni želili družiti sa mnom i pogotovo bi li imali vremena.
Navika je čudo. Ali vremenom, da.Da li vam je moguć i zamisliv život bez televizije i interneta? Ili bez toga psihički ne bi mogli da "preživite"?
U životu je sve samo navika i odvika.Navika je čudo. Ali vremenom, da.
Da. Živjeli smo tako nekada. A i danas ja nisam pretjerano zagrižena u to. Kompjuter samo na poslu, TV palim samo kad mi gluvo kući pa da nešto zvrnda ili kad baš hoću nešto da pogledam. Mobilni telefon mi najviše služi za poruke i pozive, a sadržaje na internetu pregledavam samo kad sama pijem kafu. Ako se izuzme to što moram radi posla, ja na internetu sam privatno nekih pola sata-sat max.Da li vam je moguć i zamisliv život bez televizije i interneta? Ili bez toga psihički ne bi mogli da "preživite"?
Veštica je moj najveći prijatelj.
Forum je moje polje delovanja.
Gde su ljudi ?
Uglavnom me nerviraju, tako da ...
Misliš stari obrazac? Ja od mojih 46 godina, prvih 23, na primer, nisam imao internet, a bilo nam je većini lepše i srećnije. Družili smo se, igrali karte, riziko, bili napolju. Internet je uzeo dušu ljudima.Ko je Veštica?
Mogla bih da provedem neko vreme bez interneta i televizije. I provodim ga, pravim pauze.
Ali, ne bih mogla da živim bez interneta i televizije. Internet mi je potreban zbog plaćanja računa. Na televiziji ponekad odgledam neku seriju ili film.
Ukoliko bi internet nestao, svi bismo morali da promenimo svoje navike.
Sigurno bismo se više družili, češće bismo se posećivali sa rodbinom. Morali bismo da naviknemo da čekamo red u pošti za plaćanje računa.
Plaćali bismo manje jer ne bi bilo računa za kablovsku TV i internet.
Kako bismo se osećali psihički?
Zavisnost od interneta bi morala da se leči ukoliko ne bismo mogli sami da usvojimo nov obrazac života.
Miris knjiga je nezamenljiv.Valja samo malo uveče, da se nešto pogleda, pročita, umesto papirnih novina.
Ja zbog ADHD teško mogu da čitam nešto duže.Miris knjiga je nezamenljiv.
Ali dobro, ja sam knjiški moljac.
Vežbaj. I to se da popraviti.Ja zbog ADHD teško mogu da čitam nešto duže.