- Poruka
- 425.400
Ili je ukusnija ako se pije u miru i tišini ?
Da li pijete kafu iz velikih ili malih šolja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja baš radoznao. Hoćeš da ih slikaš i podeliš sliku sa nama?Najlepsa mi je kada je pijem u tišini..Ali volim da je pijem iz lepih šolja.
Imam ih nekoliko i menjam ih povremeno
Bolje iz manjih, manji je rizik od simptoma kafeinske toksičnosti, ali ko se jednom navuče više nema nazad…Ili je ukusnija ako se pije u miru i tišini ?

I uzgred i glasovnu vagu koja daje filozofska objašnjenja povodom kilaže…Sad mi dade ideju: jestive šolje od čokolade za ice-coffee.![]()
Vratila si se, znao sam. Lepo da si tu, naravno nećemo dalje o ovome, svako ima svojih razloga.Najbolja je iz keramičke. Ne volim iz staklenih i porcelanskih. Potpuno drugačiji ukus.
zna se šta je šolja za čaj a šta šoljica za kafu - u velikim čaj u malim, predviđenim za kafu pijem kafuIli je ukusnija ako se pije u miru i tišini ?
e, ne volim ni ja iz staklenihNajbolja je iz keramičke. Ne volim iz staklenih i porcelanskih. Potpuno drugačiji ukus.
meni je u autu jednom sa te čaše ispalo dno i vrela kafa s eprosula direktno u kriloMeni najbolja ona iz papirne čaše sa benzinske pumpe na putu do Grčke...

Imala sam svega dve šolje iz kojih mi je kafa bila jedino pravo ukusna ukusna.Ili je ukusnija ako se pije u miru i tišini ?