Da li vam je dosta ove woke propagande u svim filmovima i serijama?

Na stranu to sto ni ja ne gotivim te woke serije niko te ne tera da ih gledas, a ko voli nek izvoli. Secam se kad sam gledao seriju "Ruska lutka" da sam bio ubedjen da ce tema serije biti promena ponasanja i zivota glavne likusa za koji sam prosto mislio da je tuzan. Mislio sam da cela ta prica sa ponavljanjem jednog te istog dana (posto se o tome radi, kao u "Dan mrmota") odigrava sa ciljem da glavna likusa spozna koliko je jadan i bedan njen zivot. Ispostavilo se da serija zapravo ima afirmativan odnos prema takvom stilu zivljenja sto mi je bilo zanimljivo :D Ako zanemarimo woke gluposti serija je ok za ubijanje vremena (1. sezona iskljucivo)
Ne možeš da ih ne gledaš kada su u svakom seriji i u svakom filmu.
 
lgbt lobi je preuzeo americke medije, a stalno vrse pritisak. Ko to finansira i kome je to u interesu?
tvorcima novog svetskog poretka zasnovanog na potpuno drugacijem shvatanju sveta i ljudske civilizacije, tacnije, eksperiment sa neizvesnim finalom.
Ali, prakticno ceo svet je prepoznao tu psihopatski bolesnu Rotschildovu agendu NWO i otpor, izolacija "kolektivnog zapada" je u punom jeku.
Trebamo biti samo malo strpljivi a u medjuvremenu staviti pod sankcije sve sto dolazi iz tog umiruceg zapadnog sveta.
 
Pazi kako se izražavaš, ipak su to ljudi koji imaju osećanja. Možeš da se ne slažeš ali ne i da vređaš.

tolka boleština zaslužuje pomoć i lekare da ih izleče od izopačenosti
a ne da se bolestan čovek ubedjuje da nije bolestan
teška boleština....sva sreća pa nije prenosna, ko ima gen za tu bolest on oboli, ako ga pogodi
 
A da se ti meni skineš sa grbače. Postao si mi nekako mnogo težak. :D
Имаш на мом профилу једну корисну опцију која се зове ,,игнорисање" - саветовао бих те да је искористиш.

Благо теби (или боље рећи ,,јадан ли си") ако немаш у животу већих проблема од ,,woke пропаганде".
 
Имаш на мом профилу једну корисну опцију која се зове ,,игнорисање" - саветовао бих те да је искористиш.

Благо теби (или боље рећи ,,јадан ли си") ако немаш у животу већих проблема од ,,woke пропаганде".
Woke propaganda je ozbiljan problem.
 
Lagano ekonomski propada woke propaganda u serijama filmovima.
Amazonov Rings of power je pravi primer a ulozeno je brdo para.


I write about video games, entertainment and culture. Amazon's Lord Of The Rings drama, The Rings Of Power, was a flop. Not only was it snubbed almost entirely during awards season, it turns out that a mere 37% of people who started the show actually ended up finishing it
 
decaci treba da citaju junacke narodne pesme
a ne da gledaju tog haripotera

ja ne znam ni sta je to
aEq2PKK_700bwp.jpg
 
Autorska tema.

Ovo više nije normalno! Svaki film svaka serija mora da sadrži promociju bolesne woke propagande . U svakom filmu u svakoj seriji svi likovi maraju da budu rasno i zamenjeni i zamenjeni prema seksualnoj orijentaciji. Dokle više! Zar nismo kao ljudska bića sposobni da se pobunimo protiv te propagande? Najgore od svega je što zagađuju umove našoj deci. Na to i idu bolesne psihopate!

Sada su svkoro svi glavn isuper heroji ili druge rase ili gejevi i lezbejki. Žene su toliko grozne da nema više ničeg ženstvenog u njima. Muškarci su kastrirani i inferiorni u odnosu ne žene.

Najnovija gadost će biti HBO TV serija Hari Poter. Hermiona će sada biti debela i crna. Najavljeno je nekoliko transrodnih likova i gejeva. Glasine kruže da će Ron da bure binaran.

Bolesnici jedni! Hari Poter i njegovi drugovi su deca. Decu ne interesuje seksualnost osim ako im od malih nogu ne punite glavu sa tim glupostima. Pustite decu da budu deca.

Da stvar bude još gore sada su počeli da promovišu debele ljude, To nije indenditet na koji bi neko trebao da bude ponosan. To jebolest. To je nezdrav način života koji dovodi do rane smrti.

Dokle više! Dokle više! :poludeo:

Sve što možemo sada da uradimo jeste da našoj deci puštamo stare dobre filmove i serije i da ih učimo pravim vrednostima i da bojkotujemo sve što ima veze sa woke kulturom.

Ima tema.

https://forum.krstarica.com/threads...na-politicka-propaganda.965833/#post-46291212
 

Back
Top