pusti bre, cak se i pojavljujem na onom snimku sa jutuba na kratko.Šta pričaš ti, ko je razbijao a ko podržavao?Ti razbijao? Jesi u nekom muškom wc-u
mada sam tada bio mladji, sa manje brade

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pusti bre, cak se i pojavljujem na onom snimku sa jutuba na kratko.Šta pričaš ti, ko je razbijao a ko podržavao?Ti razbijao? Jesi u nekom muškom wc-u
Ako ne trazim previse, ali stvarno bi volio kada bi me kolege forumsi ovako oslovljavali.зигхајлерчино
Dobro, da uzmemo i da stvarno jesi, i šta sad? Ti znaš ko je gde bio i ko šta misli?pusti bre, cak se i pojavljujem na onom snimku sa jutuba na kratko.
mada sam tada bio mladji, sa manje brade![]()
jel može nemačkim pravopisom?Ako ne trazim previse, ali stvarno bi volio kada bi me kolege forumsi ovako oslovljavali.
![]()
Ko to mi? Ja sam oduvek bio protiv pederbala i svih tih gadosti.onomad 2001 godine kada smo razbijali pederbal u beogradu, vikali ste da smo homofobi i sta ja znam
govorili ste da je to njihova licna stvar koja nas ne igrozava blablabla
a sada se zalite na woke kalčr. smesni ste![]()
Ja se vama ne smejem. Vi ste za žaljenje. Vi ste ljudska tragedija.Нисам ја теби никакав јаран, зигхајлерчино. Да, заувек ће ми такви не-смем-рећи-шта попут тебе и овог кловна бити урнебесно смешни. Комедија за сва времена.
Bacao ga je u muškom WC-u.Šta pričaš ti, ko je razbijao a ko podržavao?Ti razbijao? Jesi u nekom muškom wc-u
Zighajlerčina mi skoro zvuči kao švalerčina.Siegheilertschino!!!
![]()
Gospoda i jedni i drugi.Zighajlerčina mi skoro zvuči kao švalerčina.![]()
Ma da nije ono drugoBacao ga je u muškom WC-u.![]()
![]()
Da prema ljudima, ali oni nemaju empatiju prema ljudima. Izuzetno su agresivni ako se ne slažeš sa njihovom ideologijom.
Cime li vas truju u toj Svicarskoj, umjesto da vas uce tradicionalnim vrijednostima i sviranju dugackih, debelih instrumenata.
Pogledajte prilog 1330482
![]()
Pravi gejevi jesu miroljubivi, ali ne i woke aktivisti.Ti imaš utisak da su agresivni jer sa tim ljudima imaš kontakt isključivo preko američke propagande- netfliks, filmovi, you tube…
Ameri su generalno agresivni, uče ih od malena da su najbolji, uvek u pravu, da budu drčni, agresivni, da se laktaju… pa zato su svi i sve što od njih dolazi je tako napadno.
Inače u realnom životu su gejevi i nebinarni ljudi prilično miroljubivi i feminizirani.
Pravi gejevi jesu miroljubivi, ali ne i woke aktivisti.
Imaju osećanja?Pa i Idi Amin je imao osećanja
Čekaj, vidiš fotografiju ovoga i šta prvo pomisli normalan čovek nego da je bolesno? Kakva literatura koju on napiše može da bude nego izopačeno smeće?
Iz iskustva koje znam, promiskuitetni i poremeceni...Inače u realnom životu su gejevi i nebinarni ljudi prilično miroljubivi i feminizirani.
Iz iskustva koje znam, promiskuitetni i poremeceni...
Meni oni ne smetaju, cak sam se iz fazona ljubio sa muskarcemPoznajemo različite ljude, ni oni nisu svi isti kao što ni svi strejt nisu po pravilima ovakvi ili onakvi.
Meni oni ne smetaju, cak sam se iz fazona ljubio sa muskarcem
Nego smeta mi propaganda...
Ovde je tema woke propaganda, a ne prava LGBTA+Q.Oh la la! I pevao si: “I kissed the boy and I like it . ..”Ja sam jednom slučajno poljubila curu i bilo mi je skroz bzvz, mada i sa muškarcem može biti mnjjnjnj…
![]()
Ovde je tema woke propaganda, a ne prava LGBTA+Q.
To su dve različite stvari i ne treba ih mešati.
Usvakoj novijoj seriji i filmu imaš nekog geja, lezbejku, feministkinju koja tuče muškarca itd.Ali gde si ti toliko izložen toj propagandi? Ja da nije tebe ne bih ni znala da postoji.