Da li vam je dosta ove woke propagande u svim filmovima i serijama?

Нисам ја теби никакав јаран, зигхајлерчино. Да, заувек ће ми такви не-смем-рећи-шта попут тебе и овог кловна бити урнебесно смешни. Комедија за сва времена.
Ja se vama ne smejem. Vi ste za žaljenje. Vi ste ljudska tragedija.

jel može nemačkim pravopisom? :kez:
Siegheilertschino!!!

khtyv.jpg

Da prema ljudima, ali oni nemaju empatiju prema ljudima. Izuzetno su agresivni ako se ne slažeš sa njihovom ideologijom.

Ti imaš utisak da su agresivni jer sa tim ljudima imaš kontakt isključivo preko američke propagande- netfliks, filmovi, you tube…

Ameri su generalno agresivni, uče ih od malena da su najbolji, uvek u pravu, da budu drčni, agresivni, da se laktaju… pa zato su svi i sve što od njih dolazi je tako napadno.

Inače u realnom životu su gejevi i nebinarni ljudi prilično miroljubivi i feminizirani.

Ti imaš utisak da su agresivni jer sa tim ljudima imaš kontakt isključivo preko američke propagande- netfliks, filmovi, you tube…

Ameri su generalno agresivni, uče ih od malena da su najbolji, uvek u pravu, da budu drčni, agresivni, da se laktaju… pa zato su svi i sve što od njih dolazi je tako napadno.

Inače u realnom životu su gejevi i nebinarni ljudi prilično miroljubivi i feminizirani.
Pravi gejevi jesu miroljubivi, ali ne i woke aktivisti.

Na stranu to sto ni ja ne gotivim te woke serije niko te ne tera da ih gledas, a ko voli nek izvoli. Secam se kad sam gledao seriju "Ruska lutka" da sam bio ubedjen da ce tema serije biti promena ponasanja i zivota glavne likusa za koji sam prosto mislio da je tuzan. Mislio sam da cela ta prica sa ponavljanjem jednog te istog dana (posto se o tome radi, kao u "Dan mrmota") odigrava sa ciljem da glavna likusa spozna koliko je jadan i bedan njen zivot. Ispostavilo se da serija zapravo ima afirmativan odnos prema takvom stilu zivljenja sto mi je bilo zanimljivo :D Ako zanemarimo woke gluposti serija je ok za ubijanje vremena (1. sezona iskljucivo)

Back