Da li vam je bitno...

Naravno da je bitno. Da li je odeca markirana je manje vazno od toga kako je uklopljena i da li odgovara prilici. Mrzim osobe koje idu u kucnoj majici i trenerci van kuce i to prodaju kao lezeran stil. Mislim da ako vodis racuna o svom oblacenju prvo postujes sebe, a onda i druge.

Nisam za to da je neko skockan 24/7 jer to je vec mucenje, ali pristojno obucen da.

me:
...kako se oblaci osoba koja vam se dopada? Zapravo, da li je to jedna od onih prvih elementarnih stvari koju primecujete na nekom?

Naravno da primećujem... Da li neko ima dobar ukus, da li dobro uklapa i kombinuje stvari, da li je originalan u odevanju... Te stvari je nemoguće ne primetiti.

me:
Ne mislim da je to jedan od presudnih faktora ali se nazalost negde unutar sebe ipak cesto postidim, znajuci da bi mi se neka devojka dopala kada bi eventualno naginjala nekom drugom stilu ili drugim poimanjima estetskog tipa.

Vezano za ovo... "Smeta" mi kad vidim par u kom svako stilski "vuče" na svoju stranu. Ne može ona da nosi krzno, a on trenerku. Što ne ide, ne ide.

me:
Ako vas zanima modni dizajn, da li vam je bitno koji potpis nosi 'potencijalna osoba', pa u skladu i sa tim formirate svoje misljenje, cak i ako njegova/njena pojava maksimalno trpi taj stil, i ne kosi se sa nekim vizuelnim nacelima?

Zanima me mnogo šta, pa i modni dizajn, ali, naopako, da iščekujem i tražim određeni potpis. To je već nerazumno, najblaže rečeno.

me:
Klasicne boje, jednostavno, bez previse detalja, moze da izgleda dosadno...ali retko je neukusno.

Da.
Apropo, više i pre primećujem ljude koji i fizički i drugim kvalitetima odstupaju od klasičnog.

Back